Следва

Нощ с Haider Ackerman

Б като Библия, Б като Блог

Или перфектната блуза за перфектните пролетни дни. Синя, дълга, леко прозрачна, мека и деликатна, в...

All fashion преди 9 години

Обемната оксфордка и нейното значение

Или перфектната блуза за перфектните пролетни дни. Синя, дълга, леко прозрачна, мека и деликатна, в класическата мъжка кройка, тази невероятна дреха може толкова, колкото въображението на всеки позволява. Вмъкната в бледосиния деним на дупки, но така, че задната част пада над дупето, създава невероятно красива асиметрия, а точно тази липса на подреденост, която е елегантно умерена, ни е сред любимите стил похвати.

Блузата е MiH, джинсите - Current/Elliott, сандалът е Iro, чантата - Céline, разбира се. Точно на място в двуцветния ансамбъл са чифтът обемни очила, които остават в неутрална позиция, наред с обувките и чантата, с етикет Elizabeth and James. Ролята на бижутата е важна - златни дълги и едри висулки са най-женственото продължение на ризата с навити над лакътя ръкави. Jennifer Fisher е гривната, Venessa Arizaga е колието.







cheetahisthenewblack.com

Закуска в леглото



















Ако денят се познава от сутринта, то навярно хубавият сън би се познавал от пижамата, с която си лягаме вечер. Тази великолепна нощна одежда е Donna Karan и си заслужава закуската в леглото, даже и следобедът, ако това ще е основателна причина да не я съблечем. 

Да се събуди така, кой ли не е мечтал!

couldihavethat.com


Дупките на моите нови скъсани джинси














Радостта от новата покупка е незаменима. Радостта от покупката на нови джинси е два пъти радост, ако идват в комплект с дупките, които иначе щяхме да си направим сами, може би не веднага, след месец-два. 
Супер трендът на всеки пролетен сезон (по-устойчивите на студ му се принасят в жертва и през зимата) - скъсаният деним - е безупречната дреха, в която се кълнем, щом стане дума за готини уличен стил. 

keikolynn.com


Перфектното бягство











... Включва задължително красива чанта, а най-добре две - в едната е тефтерът, таблетът, компютърът - светата троица на градското момиче, а другата носи не много обемния фешън багаж. Премяната за краткото ни пътуване извън града трябва да е удобна, но не само. Перфектната такава, оказва се, се състои от бяла риза, да - бяла, класически деним и леки цветни гуменки.

Сега само очакваме някой да ни покани на едно бягство, не много далеч, някъде край града. 

houseofharper.com


Ново любимо пространство





















Ние сме дълбоко и искрено вдъхновени от вроденото чувство за естетика на корейците. Те не само знаят как да бъдат в крак с тенденциите, но и намират начин да ни накарат и ние да копнеем за същото.

I AM ALEX FINCH е името на блога, в който може да се види всичко, от което всеки уважаващ себе си фешъниста има нужда: нещо ново, нещо старо, нещо за добър вкус, нещо иновативно и нещо класическо. И много цвят. А тази седмица ние най-много харесахме серията от великолепни геометрични десени, леки, математически и не така досадни като карето. Съчетайте ги задължително с масивни метални аксесоари и спортни обувки, а другото оставете на усмивката си.

iamalexfinch.net

More from View Sofia

More All fashion