Следва

Стефано Тонки пуска списание W Art

Покажи ни съдържанието на козметичния си несесер и спечели награда - ФИНАЛИСТИТЕ

Покажи ни съдържанието на козметичния си несесер и спечели награда - ФИНАЛИСТИТЕ...

All About Life преди 9 години

Навън става все по-горещо, а наградите в Win IT пропорционално растат с градусите на термометрите. Тази седмица, след като изпратихме двама от нашите читатели на прекрасно парти, ни се прииска да зарадваме и още двама от вас, но този път с бюти награди. И то какви...

И така, съгласно условието на играта, вие ни изпращахте снимка на своя верен бюти-помощник - козметичния си несесер, а ние с удоволствие надниквахме вътре. Имахме мултиплицирано воайорско удоволствие, за което ви благодарим.

От многото писма със снимки избрахме десет, чийто изпращачи нарекохме финалисти. Просто ни хареса най-много съдържанието на малките им чантички, а също и прилежащото описание на продуктите. Показваме ви избора си сега, а малко по-късно ще обявим и щастливеца, който ще получи специалната лимитирана кутия на PRETTYBOX. Няма да пропуснем, разбира се, и утешителната награда с продуктите на Ayuuri за онзи от вас, чийто несесер също ни е харесал, но не му достига съвсем малко, за да стане първи.

Ето и нашата топ-десятка:

Тодор Михайлов"
Това е несесерът на моята мила съпруга, тя не тръгва никъде на път без него. Какво има в него, Вие дами, сами можете да видите и да разберете, тъй като разбирате много повече от мен от козметика и разкрасяване. Аз мога да кажа единствено, че продуктите периодично свършват, подменят се с други, но малкото Корги е неизменна част от несесера още откакто й го подарих преди години, когато дори все още не бяхме женени. Тя смята, че то й носи късмет и аз съм напълно убеден в това". 



Росица Лазова
"Лятото е на прага, а с него и желанието ми за по-лек и естествен грим, свобода и радост от живота. Напоследък съм вдъхновена от натуралните, земни и нежни тонове. За това за сенки често използвам палитрата 'Naked 2' на Urban Decay. Всичките 3 техни палитри са страхотни, а аз си позволих Naked 2 - любимата ми. Това са най-пигментираните, кремоподобни и наситени сенки, които съм притежавала. Цената е висока, но качеството наистина си заслужава. За сметка на това, лакът ми за нокти в бежово струва точно 3 лв. и е от близкото квартално магазинче за козметика. Там често откривам неподозирани "диаманти" като моят руж, който е в прекрасно пастелено розово. За фон дьо тен, бронзант и highlighter се доверявам от години на продуктите на Bourgois. Тяхно е и любимото ми червило във фаталния тъмно червен цвят за вечерни излизания. Пудрата ми е MAC Mineralize Skinfinish Natural. Тя никога не изглежда напластена. А четките са от Ecotools и Real Techniques by Samantha Chapman".




Биляна Димитрова
"Свежи, качествени и изпитани продукти. Надявам се, че моята колекция ще бъде допълнена и с лимитираната кутия на PRETTYBOX - какво по-вдъхновяващо начало на дългоочаквания летен сезон".



Антоанета Костова

"Малко преди лятото в козметичния ми органайзер може да се види както страхотната термална вода на VICHY, така и най-обикновения почистващ гел на BILKA. Харесвам продуктите на NUXE и затова в момента ползвам тяхното multi-usage dry oil, което е перфектен избор за сухата кожа през слънчевите дни. Друго перфектно решение за сухотата е лосионът с кокос на Yves Rocher. Обожавам мирисът на този лосион, а усещането, което оставя след разнасянето му по кожата, е неописуемо. Щом споменах мирис, не мога да не споделя и ароматите на NINA RICCI- зелени, розови, жълти, всички са идеални за пролетно-летния сезон…и не само. Перли за лице на AVON, ежедневния SOFT NIVEA крем, червилото LASTING FINISH BY KATE MOSS и почистващия спрей на BIOTRADE са постоянните пазители на козметичния ми несесер. През летните дни често ми се случва да излизам от вкъщи с влажна коса и да оставям летния полъх да си свърши работата. Грижата за косата ми допълвам с течните кристали на ALFAPARF MILANO. Независимо от сезона и времето, един чифт слънчеви очила винаги бдят до несесера и приканват за разходка".



Петя Василева
"Това е моят несеср. В него има най-необходимите за мен неща. Най-ценна ми е палитрата със сенки, която си купих спонтанно само заради надписа и "<3 Paris" и предполагам разбирате защо. Другото интересно е, че всичко е закупено от различни места (включително и самия несесер), въпреки че повечето могат и да се намерят тук. Различна стойност придобиват нещата, когато навяват красиви спомени".



Яна Петрова
"Ето го и моя козметичен несесер. Доста време го дооформях откъм продукти докато се стигне до тук. За всеки един от тях бих казала следното:
1. Фон дьо тен - без него наистина не излизам и никъде не тръгвам.Той е на първо място в списъка за мен. И понеже го използвам непрекъснато реших, че ще е добре да е по-качествен и избрах точно този. Изглажда кожата и прикрива несъвършенствата. Какво повече може да искам.
2. Флуид за лице - този на Uriage е подходящ за смесената ми кожа. Служи като перфектна основа за грим, а и е с UV фактор 30, което е изключително важно.
3. Миглоизвивачка-също много съществен елемент за външния ми вид. Понякога дори не слагам спирала, а извиването на миглите ми е достатъчно.
4. Спирала и червило - още по-ценни са ми, защото са подарък. Естествено вършат страхотна работа.
5. Очна линия - по-рядко се прилага, но за ефекта й върху погледа всички знаем.
6. Балсам за устни - много важен за сухите ми устни. Хубавото е, че може да се нанесе и преди червилото.
7. Пинсета, фиба, ластик -  това май е стандартно оборудване за всеки несесер. 
Най-общо това е съдържанието на моя козметичен несесер. Но по-важно от самото съдържание е човек да се чувства красив, дори да носи само ластик в несесера си".



Ангелина Захариева
"Не козметичен несесер, а ковчеже със съкровища ви изпращам. Моята съкровищница, на която няма нужда да казвам "Сезам отвори се". Толкова ми е приятно да отварям капака и да се открие света на грима. Блестящите и матови сенки за очи, моливите за по секси или драматично опушен поглед, спиралите за обем и удължаване на миглите, червилата за по меки, хидратирани и богато украсени устни и моите фаворити любимите ми гланцове, които блестят като диаманти".



Диана Симеонова
"Ето това е моят несесер. В него задължително има крем за очи, слънцезащитен крем, BB cream, гланц, спирала, очна линия, балсам за устни и парфюм.



Анелия Даскалова
"Едно от най-важните неща за перфектна визия през лятото са подчертаните устни.Те могат да бъдат подчертани с гланцове от прасковените нюанси, но може и напълно да се акцентува върху тях чрез по-плътни цветове които са подходящи за вечер. Перфектния маникюр в комбинация с подходящия нюанс руж допълват и правят визията изключително свежа. Не на последно място е и парфюмът, за тази цел аз съм избрала Chloe и Prada Candy. Ароматът, който една жена излъчва определя нейната индивидуалност и женственост".



Теодора Драгнева
"През пролетта и лятото се опитвам да залагам на пo- естествената визия.Топлите дни и слънчевите лъчи не ме предразполагат към тежък грим.Затова избирам продукти,които да освежат лицето ми.За мен това лято това са СС крем,спирала,червило и сенки.В допълнение към тях любим аромат през топлите месеци и лак за нокти".

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.