Следва

Ето ти МОЛИV, нарисувай ми вдъхновение - Творческият експеримент на Тeя Трошанова и Радо Илиев

Стефано Тонки пуска списание W Art

Ново списание за изкуство и хора, наречено W Art ще излиза...

All About Life преди 9 години

Ново списание за изкуство и хора, наречено W Art ще излиза два пъти в годината. Тази новина може и да не изглежда кой знае колко важна, но тя е, поне по две причини. Едно, хората, които стоят зад идеята. Две, приятният факт на пускане на ново печатно издание, обещаващо да е много силно. Нищо, че е шестмесечно и нищо, че ще е трудно да го имаме.

Главният редактор на W - Стефано Тонки - се чувства особено близък и с модата и с изкуството. Заедно с приятеля си Дейвид Мопан, съосновател на галерията Lehmann Maupin, Тонки следи как модните дизайнери поддържат музеите и с всички сили се стремят към художествените среди. И обратното. Точно на тази основа се ражда идеята да се направи ново специално издание, посветено на винаги интересната симбиоза между двете
- W Art.

Първият брой на W Art ще стане лесно безплатно притежание на всички, които посетят бутикът на марката Frieze, който се откри преди дни в Ню Йорк. За широката публика списанието ще стане достъпно също скоро: дебютният брой на W Art ще бъде приложен към броя на W Magasine за юни-юли и ще се появи по лавките на 27 май.



Това е списание, направено "повече за хората", както казва Стефано Тонки в телефонно интервю за вестник The New York Times. Първият брой украсява фотография на Фарел Уилямс, дело на Урс Фишер, а също и портрети на Уилямс, създадени от Алекс Катц и Роб Прюит, френския уличен художник JR и представител на японския поп арт, наречен Mr..

Иначе, 55-годишният Тонки, главен редактор понастоящем на въпросното W Magasine, е остро перо от години, с подчертан интерес и умения в списването за мода, лайфстайл, култура, изкуство. В момента, в който се доберем до новото издание, замислено лично от него, ще имаме приятни мигове на допир до добра журналистика и силни колегиални попадения.

Повече от сигурно е.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.