Следва

Момичето на мама: 20 очарователни жени в компанията на техните майки

Ако днес бях абитуриент: Блогърът Венета Сакалийска

Бих заложила на удобни и стабилни обувки с ток в червено - нещо почти напълно изчистено - например лачения...

All fashion преди 9 години

Ако днес бяхме абитуриенти, щяхме със сигурност да сме по-разумни в стилистичния си избор, да знаем какво е и не е за нас, да променим нещо или всичко от визията в онази нощ, когато бяхме на 18 -19. Но не сме!

Пораснали обаче, с удоволствие си представяме, че можем да минем отново по този път и каним в предизвикателството блогъри и приятели на медията. Какво щяха да облекат, в какво щяха да инвестират и какво никога нямаше да повторят някои от любимите ни модни хора следва ди видим в една поредица в дните преди и по време на абитуриентските балове.

И първо попитахме:

Венета Сакалийска от edgycuts.blogspot.com

Роклята
Ако трябваше сега, на момента да избирам тоалет за абитуриентски бал (и имах неограничен бюджет), то един вариант би бил роклята на Ralph & Russo от колекцията пролет-лято 2014, която Arizona Muse носеше на тазгодишния Met Ball. Странното е, че никога не съм харесвала червено, но тази рокля не ми излиза от ума. Ако беше в черно, щеше да е перфектна за мен.

Аксесоарите
Бих заложила на удобни и стабилни обувки с ток в червено - нещо почти напълно изчистено - например лачения модел Britton на Kurt Geiger. В бижутата бих се ограничила до тънко колие по врата от бяло злато тип "choker" и един пръстен от бяло злато с диамант от колекцията LOVE на Cartier.

Прическа и грим - гарваново черна коса, перфектно пригладена със страничен път и вързана на нисък кок, гримът - основа, спирала и червило MAC Retro Matte Relentlessly Red, прозрачен лак за нокти. Сега в никакъв случай не бих ходила на солариум - искам да имам светла, идеално изгладена кожа (и в прекия и в преносния смисъл) ...

В общи линии бих искала изчистен от детайли тоалет, но пък силно впечатляващ...
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.