Следва

Дневниците на редакцията - Алекса Чънг с колекция лакове, Грейс Кодингтън се нарисува гола, Маржела и Converse в супер колаборация…

Converse и Maison Martin Margiela в чудесно фешън сътрудничество

Бели, но с ефект на пропукана от влагата боя върху стара дървена врата, по която личат следи от предишен цвят, са...

All fashion преди 9 години

Бели, но с ефект на пропукана от влагата боя върху стара дървена врата, по която личат следи от предишен цвят, са новите кецове Converse, създадени в сътрудничество с авангардната модна къща Maison Martin Margiela.

Подложени на дизайнерска модерация са два от емблематичните модела на американската спортна марка All Stars Chuck'70 и Converse Jack Purcell.

Белият цвят не е избран случайно. Мартин Маржела, дизайнерът на едноименния лейбъл, не иска да отвлича вниманието с ярки и натрапчиви цветове и принтове, а да запази простотата и красотата на емблематичния кец. За участието на Маржела в дизайна ще подсказва логото на фешън марката, деликатно поставено от вътрешната страна на езика на обувката. Цената за чифт ще бъде 250 долара, но закупуването им ще бъде възможно след 23 май и то основно в САЩ.




 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.