Следва

Стил дилемите на бала: Да или НЕ на 6000 лева кредит за абитуриентската нощ

Дженифър Лорънс и Dior - заедно четири пъти в един и същ ден

Когато Дженифър Лорънс се появи в рокля Jason Wu на световната премиера на X-Men, всички бяха шокирани от нейния избор...

All fashion преди 9 години

Когато Дженифър Лорънс се появи в рокля Jason Wu на световната премиера на X-Men, всички бяха шокирани от нейния избор. Не за друго, ами защото това беше първият път, когато я видяхме да носи нещо различно от Christian Dior на червения килим от мнооооого дълго време насам.

Явно и за самата Джен е била неприсъща цялата тази ситуация и дори ни се струва, че леко е съжалила за предходния си избор, защото 22-годишната звезда пожела максимално бързо да компенсира загубеното време с френския моден гигант.

Носителката на "Оскар" облече цели четири различни тоалета Dior в един и същи ден по време на филмовия фестивал в Кан през изминалата събота. Четирите визии на актрисата бяха напълно различни една от друга и много стилни сами по себе си, в знак на привързаността на Лорънс към марката.

Ако трябва да си признаем, на нас ни допадат и четирите, но все пак ни е интересно да чуем и твоето мнение. Кой от тоалетите на Дженифър влиза в листа с любимите ти? Или пък може би искаш да минеш към следващите четири?








 

 

 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.