Следва

Коко Роша в снимки, домакин - испанският Harper's Bazaar

Новите колекции: DKNY, resort 2015

Дона Каран Ню Йорк, а.к.а. DKNY вади страхотна междусезонна колекция в която...

All fashion преди 9 години

Дона Каран Ню Йорк, а.к.а. DKNY вади страхотна междусезонна колекция в която дрехите и аксесоарите, монохромно подредени по катове, няма никакъв шанс да омръзнат.

Чудесна малиново-розово-бледо-черна гама, златен патък, ресни, великолепно наслагване на дължини, очарователни детайли от типа рюшчета на талията, изобщо силна работа за късната пролет на идната година, която категорично опровергава слуховете, че розовото вече не е модерно.



DKNY винаги са предлагали графична и същевременно свободна мода, вдъхновена от модата на улицата, нещо напълно валидно не само за улиците на Ню Йорк, но и за всеки мегаполис, на ритъма на живот в който могат да издържат само най-младите и динамичните. Костюми с кройка на пижами, широки удължени панталони, небрежно наметнати на рамената сака, полупрозрачни дълги поли върху минита, ресни и скъсени топове, неизменните кепета, маратонки и боти на огромни платформи - всичко това вече сме го виждали, но, както се пее в песента - just can't get enough.

Още повече, че при дизайнерите на марката се получава извънредно успешно добавянето на новото към не съвсем забравеното старо. Нещо, което мнозина целят, но малцина постигат.
















 

More All fashion