Следва

"Sofia Ring Graffiti Fest" събира най-добрите графити артисти в България

Детска София: Щур купон за деня на детето в Зоопарк София

Фокуси, състезания по зумба, кунг – фу тоа демонстрации, Магия за детско четене, книги и много, много награди и подаръци за всички деца ....а и за родителите...

All About Life преди 9 години

Фокуси, състезания по зумба, кунг – фу тоа демонстрации, Магия за детско четене, книги и много, много награди и подаръци за всички деца ....а и за родителите.

Издателство Сиела, списание Първите седем, списание 9 месеца и Столична община, дирекция „Социални дейности“ канят всички деца и родители да се включат в празника за дена на детео, който ще се проведе в Зоопарк София на 1 юни от 10.30 ч.

Деца от различни социални групи ще се забавляват заедно в Столичния зоопарк със специална празнична и забавна програма.

Програмата включва шоу-спектакъл с актьора Николай Стефанов Николаев. И малки, и големи знаят актьора Николай Николаев като Бате Николай от телевизионното предаване „Сладкарница „Захарно петле". За болните деца от „Пирогов", където традиционно забавлява децата, той е известен като проф. д-р Коко. В рамките на забавното шоу ще участват още двама актьори, които ще показват фокуси за децата и ще ги учат сами да ги правят.

След това децата ще се записват за участие в състезание „зумба“. Това е фитнес танц, създаден от колумбийски танцьор и хореограф през 90-те години на ХХ век. „Зумба“ съчетава елементи на танци, аеробика и фитнес.  А най-добрите зумба-инструктори в София ще вдигнат градуса на настроението с истинска шоу-програма!

Стела Даскалова автор на книгата Всичко започва от детството ще проведе анкета с въпроси по различни теми, които вълнуват децата.

Ето я и програмата:

10.30 – Шоу спектакъл с актьора Бате Николай от телевизионното предаване Сладкарница „Захарно петле"
10.30 - Записване на децата за участие в състезание по танци „зумба“. Децата ще бъдат разделени на 3 групи и заедно с 8 зумба инструктори ще подготвят зумба танц за състезанието. Водещ: Галя Джурова
11:00 – старт на първата група деца
11:20 – Стела Даскалова автор на книгата Всичко започва от детството ще проведе анкета с въпроси по различни теми, които вълнуват децата.
11.40 - старт на втора група деца
12: 00 – Магия за детско четене. Томи на 12 г. ще разкаже за Къщата на тайните, първа книга от приключенската фентъзи поредица, написана от продуцента и режисьора на хитовите филми за Хари Потър, Сам вкъщи и Госпожа Даутфайър Крис Кълъмбъс в съавторство с Нед Визини.
Жюстин Томс от Кафене.бг ще покаже магии за детско четене.
12:30 - старт на трета група деца
12.40 -Катерина Зарева от Екологичният Научно-образователен Център на Зоопарк София ще разкаже на децата за новите животни.
12:50 обявяване на печелившите от викторината на сп. 9 месеца

Съпътстваща програма:

Викторина със списание 9 месеца, свързана с майчинство и бременност.

Педагози ще играят с деца на малки групички с интерактивните играчки на Thinkle stars

Приказното животно Браволаб ще се снима с децата и ще раздава кексчета „Супер браво”.

Много лакомства и награди, осигурени от: Walmark, Florina, Thinkle stars, Победа, Лактима Балкан

Още от днес (29 май 2014):

От любов към големия _екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Добре е да се пробва: Новият Colour Elixir Gloss на Max Factor

„Милион и две усмивки” с кака Сандра от PSS

Уличният стил _на звездите: Роузи Хънтингтън-Уайтли

Face to face: Кристина Спасовска

Новата сватбена колекция на Alberta Ferretti

20 красиви нежни неща, необходими в горещото лято

И още...

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.