Следва

Скок в приходите от продажба на легална марихуана в САЩ

Back 2 the 90's! Покажи ни какво би взел със себе си от това десетилетие и спечели покана за партито "Обичам 90-те"

Back 2 the 90's! Покажи ни какво би взел със себе си от това десетилетие и спечели покана за партито "Обичам 90-те"...

All About Life преди 9 години

Самоуверено и суетно, десетилетието на 90-те в модата и музиката свързваме с появата на супермоделите, бума на момичешките и момчешките музикални групи, с феновете на Кобейн, които лесно си личаха по карираните ризи, кубинките и скъсания деним, с подплънките над раменете, с възраждането на хип-хоп-а, с маратоните по гледане на "Приятели", със заучените танци и с още много неща, за които с днешна дата си спомняме носталгично.



Все пак това са годините, в които сме израснали, това е времето на първите ни любови, първите целувки и всичко с определението първo отпред и няма как да сме безразлични към него, колкото и по 10 години да се минат оттогава.

Разбира се, със сигурност има музика, дрехи, хора и спомени от онова десетилетие, които искаме да забравим, но днес те питаме за всичко това, което, ако имаше как би взел със себе на излизане от 90-те. За онази музика, която ти напомня безметежното детство, за онези тенденции, които олицетворяват щурите ти тийн години, за всичко онова, което би стояло добре и с днешна дата. 

Накратко: Покажи ни какво би взел със себе си от 90-те в наши дни и спечели покана за партито "Обичам 90-те", което ще се състои на 7 юни 2014 г. в Зала Фестивална, София.

Имаш точно една седмица, а именно до 5-ти юни, за да ни изпратиш предложенията си под заглавие "I love the 90's" на [email protected], като мотивираш избора си в кратък текст и не забравиш да напишеш имената и телефона си, а ние имаме точно две покани, които искаме да раздадем.

Успех!






 

"Обичам 90те" ще бъде грандиозно парти с музика на живо, изпълнена от легендарни изпълнители на 90-те години. Третото издание от поредицата ще зарадва верните си фенове с изпълнители и групи като East 17, C-Block, E-Type и Masterboy.

Те ще ни върнат в младежките години, както преди тях направиха емблематичните за тези години изпълнители Dr. Alban, 2 Brothers on the 4th Floor, Ice MC, DJ Sash!, Nana, Snap! и 2 Unlimited.

Повече за събитието можеш да видиш тук >>>


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected] и регистрирал се за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.