Следва

Street Style вдъхновения... Женствено и лятно

Новите колекции - Fendi, Resort 2015

Карл Лагерфелд. Човекът, който, когато не прави колекция - снима, или когато не снима, работи активно за имиджа на...

All fashion преди 9 години

Карл Лагерфелд. Човекът, който, когато не прави дрехи - снима, или когато не снима, работи активно за имиджа на поверените му лейбъли, като организира грандиозни партита и търси нови музи, обикновено е отличник във всичко.

В круизната колекция за италианския лейбъл маестрото се показа и отличник в контрастните цветове и принтовете в стилистиката на поп арта, като последните по никакъв начин не пречат на внушението за лукс, създаващо се от удивително добре скроените дрехи от скъпи материи. Така имаме удоволствието да наблюдаваме много красиво color block оцветяване, интересно щамповани кожени палта и други елементи от гардероба в графити надписи, които някъде са заменени от принт на орхидеи.

В бутиковата бройка от 33 модела, освен лъскава екстравагантност, характерна за височайшата особа на Лагерфелд и иконичния бранд Fendi, лъха на свежест и младежка енергия с присъствието на кожени мотористки якета, дупчени материи като тези на спортните екипи, леките панталони, завършващи с ластици при глезена, подобните на анцузи костюми, мини полите и плисираните като на ученичка роклички.

Всичко е супер, а що се отнася до аксесоарите, креативният им директор Силвия Вентурини Фенди прави с чантите онова, което Лагерфелд умее с дрехите - да ги превръща във фешън фетиш.

 

More All fashion