Следва

Стресът да не бъдеш себе си - Откъс от книгата на Барбара Рен "Завръщане към светлината" на издтелство Кибеа

Eat me: Александър Уонг почерпи купувачите си

Магазинът на Alexander Wang, който бе открит преди точно две години в...

All About Life преди 9 години

Магазинът на Alexander Wang, който бе открит преди точно две години в хонгконгския Harbour City, почерпи по повод празника като в два поредни уикенда раздаваше на купувачите и посетителите сладолед във фунийка, подписан с Alexander Wang.

Фургончeтата, от които на посетителите в бутика на Alexander Wang раздаваха безплатния сладолед, бяха оформени в, по думите на дизайнера, "най-жизнерадостния цвят на света" по версиите на Мартиша Адамс и Александър Уонг - черният. Затова пък самият сладолед бе изпълнен изцяло в традиционен бял цвят, така че да не изненада ненастроилите се към астрономически открития гости. Своите изненади раздавачите от фургоните стартираха в 2 часа в два поредни уикенда - 17−18 и 24−25 май.

Но независимо, че похапването на фунийка със сладолед Alexander Wang вероятно няма да има втори шанс, историята не е приключила. Дизайнерът обяви конкурс: всеки, който постне своя снимка със сладоледа в Instagram и тагове #joycehk и #alexanderwanghk, има шанс да спечели награда. Надпреварата е в сила, и ако сте наминавали през Хонг Конг тия дни и сте пазарували от бутика но Александър Уонг, препоръчваме да опитате късмета си - сред наградите са домино, килимче за йога и още интересни и приятни неща.


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.