Следва

Distortion: 20 за леко криви, но незабравими летни дни

Том Форд ще получи наградата CFDA от ръцете на Ричърд Бъкли

Тази вечер е церемонията по награждаването от CFDA /Американския моден съват/ на...

All fashion преди 9 години

Тази вечер е церемонията по награждаването от CFDA /Американския моден съват/ на дизайнера Том Форд. Форд ще получи премията за особени заслуги. И ще му я връчи не друг, а отдавнашния му партньор, а отскоро и съпруг Ричърд Бъкли.

Ричърд Бъкли и Том Форд, абсолютно без преувеличение, са една от най-постоянните и трогателни двойки сред всички съюзи в модната индустрия. Двамата са заедно от 27 години, заедно възпитават сина си, а през април обявиха че са сключили официален брак. Следователно в това, че наградата Geoffrey Beene Lifetime Achievement, присъдена за цялостни заслуги пред модната индустрия, на Том Форд ще връчи именно Бъкли, няма нищо странно - не може да се допусне как биха се развили животите на двамата, ако не бяха непрестанно заедно и не се поддържаха така грижливо един друг.

Ето и някои други подробности, известни за церемонията довечера: Грета Геруиг и Себастиян Стен ще наградят победителите на Swarovski Аwards, Риана - ще получи официалното звание "модна икона", а главната премия за най-добър дизайнер на годината ще връчи Лупита Нионго.

Останалите номинирани виж тук>>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.