Следва

Цитруси в косите

Б като Библия, Б като Блог

Кой да подозира, че на роклята с капси толкова ще й прилягат обемните и много на брой бижута, къде златни, къде...

All fashion преди 9 години

Здравей, бохемски живот

Здравейте, боси крака, голи рамене, големи кръгли очила, свободно пусната коса…

Здравей, лято!

Поздравяваме всичко, заради което толкова много обичаме този сезон, с надеждата да се разгорещи, да се нажежи, да дойде времето, в който да оставим тялото насаме с нежната рокля и евентуално, не задължително, един сандал за компания.

Глътката инсирация, по-тонизираща от сутрешно кафе следва в снимки: 







ontheracks.com

3 за разкош











З за късно пролетен и ранно летен ден в град, който си почива спокойно в уикендите.

Първият е с комбинезон. Именно онзи комбинезон под мамините рокли. Прекрасно показан под едно чисто черно двуредно сако и нищо повече.
Другият е с деним, няма как. С топ един в цвят на охра, шарени очила и настроението за първо кафе в 11.00.
И третият - с широките гащи в милитъри стил, обемната риза в седемдесетарски принт, филцовата шапка, байкър якето в цвят бордо и гладиаторките чисто nude - съвършеният за хладен ден като днешния.


theglamourai.com

Италианска ваканция



Това може да не са твоите най-важни 8 необходими за летния куфар неща, но е една добра подсказка за това какво можем да вземем със себе си за една модна италианска ваканция. 

Очилата Ray-Ban, сламената шапка ASOS, обиците Kenneth Jay Lane, пръстенът Ottoman Hands, калъфът за документи ASOS 'Follow your dreams', флоралният топ Dolce & Gabbana, панталонът Topshop, чантата Gucci Soho Disco и чифтът култови Birkenstock.

fash-n-chips.com


Повечето е повече



























Кой да предположи, че на роклята с капси толкова ще й прилягат обемните и много на брой бижута, къде златни, къде сребърни, но навсякъде, където можем да се украсим. И докато едни казват, че малкото е повече, то тук по-скоро се твърди, че повечето е повече откъдето и да го погледнеш.

colormenana.blogspot.com

Life on the beach



























Да почувстваш непосилната лекота на битието - това е то животът на плажа. Лесен, предсказуем, ведър и точно затова е и така красив.

Цяла поредица доказателства идват в подкрепа на горното в този любим блог:

thatschic.net
 

More All fashion