Следва

Джесика Бийл за Dior Magazine. Напомня ни на някого...

Стил урок на седмицата: Бяло, пастел, ярък оранж и капчица жълто в неустоим летен коктейл

Бяло, по-бяло, най-бяло! Любимият цвят на лятото без съмнение е...

All fashion преди 9 години

Бяло, по-бяло, най-бяло! Любимият цвят на лятото без съмнение е тъкмо този и всеки опит за неподчинение би предизвикал бурното му възмущение. Не знаем дали точно тази е причината за раздразнителността му и вече прекалено дълго проточилата се свада с най-добрия му другар - слънцето, но не пречи да опитаме да го умиротворим с мощна вълна от бяла чистота.

И така, въвеждаме дрескод ”white” и започваме стилната спасителна акция със стабилна основа от семпъл прав панталон с неустоим boyish силует, плътно следван от дантелен топ, който категорично влиза в топ трендовете на сезона.



За да подчертаем изяществото на белия си аутфит, се обръщаме към цветната подкрепа на аксесоарите, които със сигурност ще се харесат на слънцето. Огнено червената чанта е стилна градска дружка, която знае, че размерът има значение, и ще побере всичко нужно за дневната ни обиколка. Ментово-тюркоазените оксфордки пък ще ни въвлекат в блажен летен сън, почти все едно сме потопили крачетата в морските води.



А млечно синият блейзър е перфектното отражение на небесните нюанси и изиграва безупречно ролята си на мост между бяло и цветно.

Свежият ни летен аутфит е готов, остава ни само надеждата, че малката ни магийка ще подейства и слънцето ще пусне лъчите си на свобода, отново.







More from View Sofia

More All fashion