Следва

Сан Джакобо със сирене ементал и свежи салати с нар по рецепта на Chef Петров

Back 2 the 90's! Кой какво си взе от това десетилетие и кой е късметлията, който спечели покана за партито "Обичам 90-те"

Back 2 the 90's! Кой какво си взе от това десетилетие и кои са късметлиите, които спечелиха покана за партито "Обичам 90-те"...

All About Life преди 9 години

За нас десетилетието на 90-те е свързано с появата на супермоделите, бума на момичешките и момчешките музикални групи, с феновете на Кобейн, които лесно си личаха по карираните ризи, кубинките и скъсания деним, с подплънките над раменете, с възраждането на хип-хоп-а, с маратоните по гледане на "Приятели", със заучените танци и с още много неща, за които с усмивка си спомняме носталгично.

Точно преди седмица решихме да попитаме и теб. Провокирахме те да ни покажеш какво би взел със себе си от 90-те в наши дни, като за мотиватор ти предложихме да те наградим с две покани за партито "Обичам 90-те", което ще се състои на 7 юни 2014 г. в Зала Фестивална, София.

Селектирахме някои от отговорите и ето кой какво e отговорил:

Александрина Котева
Аз обичам 90-те първо защото тогава съм се родила и второ защото детството ми е свързано с два уникални за времето си аксесоара ( прикачени снимки). Спомням си за първия учебен ден, майка ми, ми взе от онези очила с малките стъкла и то не в какъвто и да е цвят, а именно в синьо. Малко по късно пък си купих от една сергия онези черни гердани точно по врата наподобяващи татуировка, ахх колко забавно и весело детство.



Георги Петров Атанасов
Лекото подсмърчане на джойнт... това бих взел и то 80-те и от 90-те години.



Мария Димитрова Таслева
Бих взела плакат на едно от най-известните лица Маколи Карсън Кълкин - един любим детски герой от онова време. Гледала съм поне хиляда пъти "Сам в къщи".



Наделина Русева
Много се чудех какво... освен прекрасните песни от тоя период мисля да взема и слънчевите очила с цветни стъкла-имах едни зелени -много шик за тогава.



Владислав Сарнацки
Nokia 3210
Абсолютна машина. Сигурен съм, че и днес би работил без проблем. Това е първият ми мобилен телефон, който е преживял какво ли не и с който аз съм преживял какво ли не......Ехххх спомени...




Анелия Колаксъкова
От 90-те години ще взема -домашният телефон с шайба и няколко ценни записа на касети за любимия касетофон JVC.

Галя Иванова
Ако имах възможност да пренеса каквото си поискам от 90-те в наши дни, то това със сигурност ще са изтърканите дънки с висока талия. Но всъщност като се замисля, аз май вече съм ги пренесла, защото отскоро в гардероба ми се подвизават точно едни такива, много градски, които комбинирам лесно с всичко. Обожавам ги, обожавам и начина, по който ми седят и силно се надявам да мога да ги разходя в комбинация с къс топ на прекрасното парти "I love 90s".



Дени Вълчев
Дамската риза с подплънки е нещото, което бих взел. Тогава жените изглеждаха с огромни рамене и приличаха на мъже. Много смешно и необичайно, на фона на сегашните тесни и вталени дрехи, когато изглеждат крехки и вталени!



Глория Димова Конова
Избирам да взема скъсания деним, който ми се струва, че е винаги на мода и е символ на свободата.



Меглена
Бих взела листчета с любовни стихове ,които си изпращахме в онези години в часовете-

помните ли? От момчето -мечта на съседния чин? Още пазя едно такова, ако искате вярвайте

и стихчето е следното:

"Аз повдигам черните клепачи,
аз те гледам с болка на очи..
Аз мълча защото те обичам..
И единствената ми любов си само ти.."

И ще ви кажа защо...Защото, както казах на проф. Любомир Стойков, срещнах момчето-мечта ,
в което бях много , ама много влюбена в осми клас..
Срещнах го след има няма 25 години...




Харесахме много всички участници, особено много тези, които ти показахме, но късметът днес е на страната на Галя Иванова, която получава от нас двата билета за партито на "I Love 90s".

Честито на Галя! Благодарности на всички останали.

Очакваме късметлийката да се свърже с нас на познатия мейл [email protected], или на редакционните ни телефони, за да уговорим как да получи билетите си.

 

More from View Sofia

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 11 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.