Следва

Посрещни подобаващо лятото. Стани момичето на ViewSofia и SHISEIDO - Условието на играта

Стани момичето на ViewSofia и SHISEIDO. Посрещни подобаващо лятото

Стани момичето на ViewSofia и SHISEIDO. Спечели страхотния слънцезащитен грим

All About Life преди 9 години

Добрата вест е, че лятото почти дойде. И можем спокойно да кажем, че освен слънце, пясък и добри коктейли почти нищо друго не ни трябва.

Готови сме да изпием цялото Мохито на света и да обиколим всички плажни партита, защото се чувстваме прекрасно в телата и в кожите си. И знаеш ли каква е тайната - тайната е нашето откритие на сезона - слънцезащитният грим!

Подписан с Shiseido, нашият избор за качествена защита е призван да предложи оптимално съхранение на кожата и едновременно с това красив завършек на грима.

Ето ги и тях: героите на красивата градска защита:

Фон дьо тените на Shiseido предпазват кожата от увреждане вследствие на външни агресори – UV лъчи и сухота. Съвършено водоустойчиви, устойчиви на себум и изпотяване, те осигуряват дълготраен, естествен завършек на грима, като запазват красотата на кожата.




Технологията Супер-Воал 360тм на Shiseido спомага за равномерното нанасяне на продукта, като същевременно осигурява висока защита и красив, равномерен завършек.

Продуктите са формулирани със защитен комплекс ProfenseCEL, чията цел е да намали езнимната активност и да предпази клетките и ДНК-то от увреждане.

Фон дьо тените на Shiseido имат Хидро-Възстановяващ FX Комплекс, който съдържа био-хиалуронова киселина и предпазва кожата от дехидратация.

И още:

Специалните пудри в линията на Shiseido отразяват светлината, минимизират неравния тен, видимите пори и фини линии, като създават естествено покритие и красив завършек.

Всичко това звучи впечатляващо, нали? Хубаво, почти колкото лято. А по-хубаво е само това, че можеш да станеш притежател на два прекрасни продукта за летен грим на великолепния козметичен бранд Shiseido.
Виж условието тук >>>
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.