Следва

Телешки карета с телешки сос и ароматни ябълки с бутер тесто по рецепта на Chef Петров

Посрещни подобаващо лятото. Стани момичето на ViewSofia и SHISEIDO - Условието на играта

Добрата вест е, че лятото почти дойде. И можем спокойно да кажем, че освен слънце, пясък и добри коктейли...

All About Life преди 9 години

Добрата вест е, че лятото почти дойде. И можем спокойно да кажем, че освен слънце, пясък и добри коктейли почти нищо друго не ни трябва.

Готови сме да изпием цялото Мохито на света и да обиколим всички плажни партита, защото се чувстваме прекрасно в телата и в кожите си. И знаеш ли каква е тайната - тайната е нашето откритие на сезона - слънцезащитният грим!

Подписан с Shiseido, изборът ни за качествена защита е призван да предложи оптимално съхранение на кожата и едновременно с това красив завършек на грима.

Разбира се, както винаги искаме да споделим с теб тази козметика. Искаме и ти да се почувстваш като нас. Да станеш МОМИЧЕТО на ViewSofia и SHISEIDO. Ето и условието...

То е повече от лесно. Убеди ни, че точно ти заслужаваш слънцезащитния грим на Shiseido.
В коментарната форма продължи изречението "Трябват ми, защото..." и ни дай причина да ти ги подарим.
Най-свежите, най-секси отговори ще имат страхотния шанс да се надпреварват за двата прекрасни продукта на луксозната марка.



Наградата:
На случаен принцип сред най-интересно аргументиралите се читатели ще изберем един, който ще получи Слънцезащитен фон дьо тен и слънцезащитен компактен фон дьо тен, с които да посрещне лятото!

Срокът:
Седем дни, от днес, 6 юни, до четвъртък, 12 юни, включително!
 


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.