Следва

Класически български гювеч

Детска София: Националният военноисторически музей с куп изненади за "Деня на бащата"

За трета поредна година, само на този ден, гостите на музея ще имат възможността да видят част от съвременната техника на Българската армия, уникални превозни средства и машини, иновативни детски играчки и вълнуващи атракции...

All About Life преди 9 години

За трета поредна година, само на този ден, гостите на музея ще имат възможността да видят част от съвременната техника на Българската армия, уникални превозни средства и машини, иновативни детски играчки и вълнуващи атракции.

Входът за тях, както и за постоянната хронологична и външната експозиция на музея ще е безплатен.
Специално за събитието Българската армия (БА) ще представи редица уникални военни машини, автомобили и линейки, участвали в мисии. Катапултно кресло за авиационна техника и защитно снаряжение за летателен състав ще пренесат посетителите в атмосферата на българските ВВС.

Завладяващият Свят на играчките, изпълнен с цветове, фантазии и чудеса, ще очаква всички деца с много игри и атрактивни забавления, които не само  ще стимулират детското логическо мислене, но и творческото въображение на малчуганите. 

Бащите ще могат да седнат зад волана на едни от най-модерните автомобили, както и на влекач разполагащ с най голямата кабина, трактори и камиони, оборудвани с най-съвременните интелигентни технологии за управление и навигация. 

Търсачите на силни усещания и преживявания ще бъдат предизвикани да изкачат 6-метрова мобилна стена за катерене, а откривателският им дух ще бъде стимулиран от иновативна GPS-игра за откриване на „съкровища“. Заобикалящият ни свят може да бъде преоткрит и чрез литературата, затова за отмора, Лятна читалня ще посрещне малки и големи с увлекателни четива и интригуващи истории за живота на планетата.
Специално за събитието младежи са проектирали детска къща за игра, която ще бъде построена с помощта на малките приятели на НВИМ. Те ще могат да сглобят сами хранилки и къщички за птици, както и да пресадят красиви пролетни цветя, които да отнесат със себе си за спомен от празника на таткото в музея.

Още от днес (10 юни2014):

Петте неща, които _НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Новите колекции: Missoni, Resort 2015

Love to quote: _7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Кара Делевин с капсулна колекция за DKNY

И още...

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.