Следва

Фестивална София: BeerRelation - всичко е въпрос на... бира

Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Елена

Да носим сандалите си в ръка, да изпием коктейла си на тротоара, да бием път чак до другия край на света, или...

All About Life преди 9 години

Да носим сандалите си в ръка, да изпием коктейла си на тротоара, да бием път чак до другия край на света, или поне България, за едно-едничко, най-много две потапяния в хладното море, са ни присъщи и напълно приемливи странности, оправдани от лятото и необходимостта му да е толкова неприлично - босо, спонтанно, разголено, мокро.

Такъв е и нашият сценарий за един уикенд, малко по-дълъг от обичайния, например от петък следобед до обедно време в понеделник, предварително планиран или решен в последния момент, който да ни разсее от всичко сериозно, да ни презареди за новата седмица, да даде тон на жадувания ваканционен сезон.

В един куфар, не какъв да е, а красив, червен, секси и надежден, с името Samsonite, пет от нас, редакторите на ViewSofia, събрахa най-необходимото и няколко неща за разкош, напълно в стила на кратката ни, но пълноценна лятна почивка.

Кой какво сложи в своя Samsonite ще покажем в следващите пет дни. 

Елена

Да отпрашa нанякъде, ей така, без багаж и без много да му мисля, е нещо, което не ми е присъщо. Спонтанно ми хрумват пътешествия, но никога не съм готова да тръгна сега, веднага, не и без любимия ми куфар с предварително намислени за съответната дестинация ключови модни неща. За дълъг уикенд, ако ще е горещ като наближаващия, и в настроение за Модниала, съм на силна бразилска вълна.

Няколко основни дрехи като свободни шорти от жива материя, страхотни са тези на H&M, и няколко свежи бутикови акцента като колието Marni и чехлите с дървена подметка Louis Vuitton, със сигурност ще ми осигурят визия на световно ниво. За защитата на кожата си се доверявам единствено на продуктите на Bioderma, а на плаж не отива без интелектуално четиво и напитката, която най-добре му подхожда. В моя случай тя е Somersby сайдер, червен, ароматен, с цвят и вкус на къпина.









В куфара за един дълъг уикенд, минаващ задължително през някой морски курорт, слагам непременно:

Плажна кърпа с десен на зебра, H&M
Дървено сабо, Louis Vuitton, ViewSofia Shop
Шал със ситен ахроматичен принт, ViewSofia Shop
Раиран бански, H&M
Продукт за поддръжка на косата, L’OreaL
Пудра за коса, Bumble & Bumble
Слънцезащитно мляко с фактор 50, Bioderma
Спрей за тяло за след слънце, Bioderma
Шал с капитански принт от естествена коприна
Колие, Marni
Рокля с ахроматичен принт, ViewSofia Shop
Копринен шал с орнаментален десен, ViewSofia Shop
Къси бели шорти, H&M
Книгата - "Осемлистната роза" от Ойдур Ава Олавсдотир, издателство Colibri
 
Още от поредицата: 
Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Виктория
 

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 15 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.