Следва

Дизайн за вдъхновение: един мъжки лофт, който бихме споделили

На петък 13 – най-евтините самолетни билети

Днешният ден се очертава като най-евтин за летене този месец. И макар че...

All About Life преди 9 години

Днешният ден се очертава като най-евтин за летене този месец. И макар че обикновено петъчните полети са едни от най-скъпите, днес е точно обратното, благодарение на съвпадението с датата 13-ти.

Това се дължи на суеверието на много хора, които предпочитат да избегнат полет на фаталната дата. Въпреки че самолетният транспорт доказано е най-сигурният в наши дни, търсенето за тази дата рязко намалява и съответно цените на самолетните билети падат.

Онлайн туристическа агенция eSKY.bg наблюдава известен спад в резервациите на полети не само за днес, но и в годините назад, когато петъкът и 13-ят ден от месеца съвпаднат.

Британски сайт за самолетни билети, пък, е изчислил, че средната цена на местен полет този юни е £233. Оказва се, че за смелите, които не се страхуват да пътуват на днешната дата, средната цена е с £52 по-ниска.

Най-големи фаталисти се оказват шведите, при които средната цена на билетите за днешната дата е паднала с цели 89 паунда. Във Франция понижението е с £53, а в Австрия – £24.
Ако имате страх от датата петък 13-ти, вие страдате от т.нар. фригатрискаидекафобия. Ако не – вече знаете кога да летите най-евтино. Тази година днес ще бъде единственият фатален петък. През 2015 г. обаче се възползвайте от цели три възможности – през февруари, март и ноември.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 18 часа

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.