Следва

Дизайн за вдъхновение: един мъжки лофт, който бихме споделили

На петък 13 – най-евтините самолетни билети

Днешният ден се очертава като най-евтин за летене този месец. И макар че...

All About Life преди 9 години

Днешният ден се очертава като най-евтин за летене този месец. И макар че обикновено петъчните полети са едни от най-скъпите, днес е точно обратното, благодарение на съвпадението с датата 13-ти.

Това се дължи на суеверието на много хора, които предпочитат да избегнат полет на фаталната дата. Въпреки че самолетният транспорт доказано е най-сигурният в наши дни, търсенето за тази дата рязко намалява и съответно цените на самолетните билети падат.

Онлайн туристическа агенция eSKY.bg наблюдава известен спад в резервациите на полети не само за днес, но и в годините назад, когато петъкът и 13-ят ден от месеца съвпаднат.

Британски сайт за самолетни билети, пък, е изчислил, че средната цена на местен полет този юни е £233. Оказва се, че за смелите, които не се страхуват да пътуват на днешната дата, средната цена е с £52 по-ниска.

Най-големи фаталисти се оказват шведите, при които средната цена на билетите за днешната дата е паднала с цели 89 паунда. Във Франция понижението е с £53, а в Австрия – £24.
Ако имате страх от датата петък 13-ти, вие страдате от т.нар. фригатрискаидекафобия. Ако не – вече знаете кога да летите най-евтино. Тази година днес ще бъде единственият фатален петък. През 2015 г. обаче се възползвайте от цели три възможности – през февруари, март и ноември.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.