Следва

Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Гергана

СТАРТ на ЛЯТОТО казваме сега с нашата закачлива ИГРА!

СТАРТ на ЛЯТОТО казваме сега с нашата закачлива ИГРА!

All About Life преди 9 години

Вече от седмици сме готови за лятото, запасени с много цветни бански и слънчево настроение, които нямаме търпение да споделим с вас във всеки един удобен момент.

Защото искаме всеки един от вас да се чувства добре, и защото обожаваме да е топло и слънчево, да се припичаме на жаркото слънце и да събираме бронзов тен и погледи, стартираме чисто новата си седмична игра, която се очертава да бъде мноооого гореща!

А именно, ние ще ви подарим страхотни и страшно секси бански, всички от новата, супер гореща лятна колекция на H&M, а вие в замяна трябва да ни отговорите честно на въпроса: На кого бихте разрешили да ви ги свали и на кой плаж?

Внимавайте, защото бързо ще разберем, ако ни лъжете!:)

Хубавото е, че можем да избираме от всякакъв калибър и тип мачовци, известни или не, руси, черни, кестеняви,
фантазията е задължително условие, а петъчната доза секс е, защото е петък, и защото е лято, и защото тези три модела са супер, супер секси...

Ето ги и тях....

Изключителен зелен бански с набрано долнище, привличащ вниманието, ярък и щур – все пак е лято. Размерът на горнището е 75C, а на долнището 36. Ако ти се струва по мярка, можеш да ни разкажеш мечтите си!




Провокативен и много интересен, но в същото време елегантен и изискан, този бански е второто ни предложение за всички, които смятат, че ще им стане. Размерите му са - на горнището 38, а на долнището 36. А сега вече готова ли си да ни разкажеш подробности? 



Моряшкото райе е неподвластен на времето тренд, който през летния сезон се превръща в любим десен... толкова любим, че за него сме склонни да разкрием много от малките си тайни. А ти? Размерът на горнището е 38, а на долнището 36.




Наградата:
На случаен принцип сред най-интересно аргументиралите се читатели ще изберем трима, който ще получат тези прекрасни бански, с които да посрещнат подобаващо лятото. 

Срокът:
Седем дни, от днес, 13 юни, до четвъртък, 19 юни, включително!



ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.


More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.