Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Да ти се прииска да си футболист: топки като за световно от Балмен, Maрни и още

Иво Сиромахов каза тия дни, че поне 3-ма идиоти в деня на световното ще...

All About Life преди 9 години

Иво Сиромахов каза тия дни, че поне 3-ма идиоти в деня на световното ще се провикнат: Светът е футбол. Като си признаваме, че сме сред тях, продължаваме да хвърляме по едно око на футбола, и по-точно на футболистите, но ето че играта за момчета се превърна в чудна заигравка и за дизайнерите.

Освен че топ-дизайнери ушиха екипите на секси мъжете, сега се оказа, че в името на хитроумна благотворителна инициатива страховити играчи на пазара за мода се включват със собствени прочити на "коженото кълбо" /друго любимо клише!/.



В чест на Световното, двете компании - онлайн шопинг платформата Luisaviaroma и adidas обединиха усилия с 31 модни къща за създаването на уникални топки, базирани на модела Brazuca, специално разработен за шампионата. Всички произведения на изкуството могат да се купят в eBay до края на мачовете от шампионата. В акцията, чиято основна задача е да събере средства за благотворителния проект Gol de Letra, участват Dolce & Gabbana, Balmain, Mary Katrantzou, Marni, Missoni и много други. Мисията на фондацията се заключава в подобряване условията на живот на децата в бразилските градове и повишаване нивото на образованието им.















More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.