Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Кампаниите Есен/Зима 2105: Нови кадри от Moschino

Показахме вече първата, страшно елегантна снимка от есенно-зимната...

All fashion преди 9 години

Показахме вече първата, страшно елегантна снимка от есенно-зимната рекламна кампания на Москино, а ето че пресни пресни налице са и останалите.

По-различни от първата, но различимо от една колекция и с еднакво настроение за емоционална мода или модна емоционалност, в снимките са снимани или отделни, силно характерни присъствия, като Линда и Каролин Мърфи, или не по-малко характерни и различими, но на цял грозд, красавици като Стела Тенант, Саския де Брау, Карън Елсън, Ракел Цимерман.

В черно-бяло-сивкавата гама, фотосите носят подписа и почерка на Стивън Мейзъл, гримиран повече от умело от великолепната Пат МакГрат.
 

More All fashion

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 6 часа

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък. 

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 2 дни

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 6 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".