Следва

Семеен празник в подкрепа на деца-сираци ще се проведе в София

Страхотен нов гост от Острова - Carling се приземи в София

"It’s raining cats and dogs!", бихме възкликнали, ако вчера вечерта имахме среща в...

All About Life преди 9 години

"It’s raining cats and dogs!", бихме възкликнали, ако вчера вечерта имахме среща в Лондонското сити. Ние обаче бяхме в София, забързани към резиденция Тера, но напълно пренесени в британска атмосфера с дъжд и множеството чадъри, за да посрещнем и да отпием като welcome drink новия гост от Острова Carling сайдер с вкус на череша. Събитието беше охранявано от гвардейци в алени униформи, подканващи ни да си направим снимка с кралицата, която, както етикетът повелява, държеше чашата разхладителен сайдер с бяла ръкавица.

Усмихнати млади хора и достолепни дами и господа в костюми танцуваха на любимите си брит поп парчета, и, докато градусът на настроението се вдигаше, DJ-пултът - ледена скулптура - застрашително се топеше.

Надяваме се дъждът, така тематичен за тази чудесна вечер, да е щастливо съвпадение и официално откриваме лятото с бутилка Carling череша в ръка.

Пък каквото ще да става!















More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.