Следва

СТАРТ на ЛЯТОТО казваме сега с нашата закачлива ИГРА - победителите

Семеен празник в подкрепа на деца-сираци ще се проведе в София

На 29 юни в градината на Бест Уестърн Хотел София, ще се проведе целодневен семеен празник с благотворителна цел...

All About Life преди 9 години

На 29 юни в градината на Бест Уестърн Хотел София, ще се проведе целодневен семеен празник с благотворителна цел.

Събитието се организира от Carioca Event в помощ на Дома за сираци "Свети Николай" в село Нови Хан. За семейния празник организаторите се подготвили много атракции и занимания, сред които: разнообразни игри за цялото семейство, балонови артисти, фейс пейнтинг, барбекю на открито, ресторант и бар, музика и фойерверки. Празникът ще започне в 10 часа сутринта и ще продължи до 22 часа.

Благотворителната кауза на събитието ще бъде подкрепена от набиращата популярност българска рок група STEREORUSH, която ще направи две изпълнения по време на празника.




Кулминацията на празника на семейството ще настъпи с фойерверки, които ще избухнат в небето точно в 22 часа. Организаторите канят всички желаещи да присъстват на семейния празник. Приходите от него ще бъдат дарени на Отец Иван Иванов, основател на Дома за сираци "Свети Николай".

Вход: 2 лeва.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.