Следва

Б като Библия, Б като Блог

Like Mother, Like Daughter: 11-те най-стилни комбинации от звездни майки и дъщери

Ябълката не пада по-далеч от дървотo, когато става дума за тези известни майки и техните малки дъщери...

All fashion преди 9 години

Ябълката не пада по-далеч от дървотo, когато става дума за тези известни майки и техните малки дъщери.

Поразителното сходство на дуата известни дами е очевидно, а комбинацията им е стилна и впечатляваща гледка за всички, които поне веднъж са ги виждали заедно.

От Сури Круз до Блу Айви Картър, всички малки копия намират място в световния моден свят. Като някои от тях, като например дъщерята на Ким Кардашиан, Норт, още преди първия си рожден ден намери място и на страниците на Vogue.

Харпър Бекъм пък, на скромните три, вече има място на първия ред по време на седмицата на модата, а в непосредствена близост до нея са само модни величия като Ана Уинтур, която вече и е близка приятелка.

Истината е, че ако тези известни деца продължават да следват стъпките на своите майки, то трябва да сме много внимателни с тях. Определено ще ги следим отблизо, защото само след няколко години, именно те ще са новите модни икони на Холивуд! 
 

More All fashion

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 12 часа

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък. 

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 2 дни

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 6 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".