Следва

Обичта на известните: Дженифър Анистън и Джъстин Теру заедно на премиерата на "The Leftovers"

Класираха най-стилните двойки за всички времена

Модният портал Style.com събра на старта на лятото 20-те най...

Други преди 9 години

Модният портал Style.com събра на старта на лятото 20-те най-стилни двойки на всички времена. Руля в списъка държи супермоделът Кейт Мос, която с разнообразни красавци от своето минало се появява цели три пъти в класацията на най-докараните.

Част от двойките в любопитния списък на колегите не са женени официално, други отдавна не си другаруват, а трети дори вече не са между живите, но да се разглеждат снимките от хубавото им минало всякак е много приятно.


Кейт Мос и Джони Деп

Двойките не са класирани от едно до ..., и това допринася за очарованието на тази класация. Кейт Мос, например, е три пъти класирана, съответно с Джони Деп, и с фотографа Марио Соренти, с когото неколкократно се събират и разделят през 90-те, и с музиканта Джейми Хинс, съпругът й в момента. Пийт Дохърти, най-скандалният от бившите гаджета на супермодела, не е в списъка, въпреки че човекът си има подчертан стил.

В редиците на най-стилните по две са още синеоката муза Джийн Шримптън и фотографът Дейвид Бейли, великолепният Марчело Мастрояни и величествената Катрин Деньов, легендата на нюйоркската ъндърграунд сцена Пати Смит и художника и фотограф Робърт Мейпълторп, отново Робърт Мейпълторп и този път Сам Уагстаф - неговият артистичен покровител, италианската актриса и дизайнер Анита Паленберг и Кийт Ричърдс и други прочути двойки.


Джейн Бъркин и Серж Генсбур


Мик и Бианка Джагър


Джоан Удуърд и Пол Нюман


Кинтана Роо Дън, Джон Грегъри Дън и Джоан Дидиън


Фарел Уилямс и Хелън Ласичан


Пати Смит и Робърт Мейпълторп


Джак Никълсън и Анджелика Хюстън


Робърт Мейпълторп Сам Уагстаф


Шанел Иман и A$AP Rocky
 

More Други