Следва

Kiss me, Kate! И още кой кого целуна в Instagram

Джони Деп и Кейт Мос се събират! Бившата двойка се снима в новия клип на Пол Макартни

Джони Деп и Кейт Мос. Кейт Мос и Джони Деп. Съществувала ли е някога по-перфектна двойка? Да, Мос в... 

All fashion преди 10 години

Джони Деп и Кейт МосКейт Мос и Джони Деп. Съществувала ли е някога по-перфектна двойка? Да, Мос в момента е щастливо омъжена, а Джони се подвизава в компанията на горещата си тръпка Амбър Хърд, но една от двойките с най-красиви високи скули на 90те винаги ще има специално място в сърцата на всички.

Затова и слуховете около събирането на двойката определено са интригуващи. Става дума за чисти професионални отношения, без гореща вана и шампанско. И всичко е благодарение на Пол Макартни, който събрал двамата, за да снима новото си видео 'Queenie's Eye'. Няма как да откажеш подобно предложение от музикална легенда от ранга на Макартни.

Според изданието The Mirror, Кейт и Джони, които бяха заедно в продължение на четири години през 1994, въпреки че все още изпитвали определени емоции един към друг, нямало как да откажат подобна оферта от Макартни.



«Двамата винаги се избягват на публични места, заради чувствата от миналото, но нямаше как да кажат не на Пол», казва източник пред вестника, «Ролите им са малки, но това е първият път, в който застават заедно на екран след раздялата им».



Колкото до Пол, той определено е доволен. «Те са мои приятели и на дъщеря ми Стела. Много съм щастлив, че се съгласиха да участват», споделя той. И за да не е твърде неловко, куп други звезди се изсипаха на снимачната площадка на Abbey Road Studios. „Имаше толкова много знаменитости. Същинско гъмжило”, добавя източника. „Мерил Стрийп и Гари Барлоу бяха в студиото, а на работната площадка имаше и публика. Но акцентът бе върху Кейт и Джони”. 





More All fashion