Следва

David Guetta оглавява EXIT Festival

Джони Деп и Амбър Хърд на вечеря в Холивуд

Двамата отново са решили да събудят спекулациите относно актуалния статус на връзката им...

People of art преди 10 години

Деп, 49, и Амбър, 27, явно отново са решили да събудят спекулациите относно актуалния статус на връзката им. Двамата бяха засечени да вечерят заедно в компанията на 69-годишния китарист на Rolling Stones - Кийт Ричардс в ресторант в Западен Холивуд, Калифорния, на 22 май.

Облечени съвсем небрежно Джони и Кийт, които влязоха в ролята на баща и син в блокбъстърите "На края на света" и "В непознати води" от касовата приключенска кино поредица "Карибски пирати", се радваха на вниманието на Хърд, но взаимоотношенията и на двамата с нея изглеждаха съвсем приятелски.



Общата поява на Амбър и Деп и това, че се качиха в една и съща кола след вечерята обаче, накара всички таблоиди да гадаят дали нещата между двойката отново са потръгнали или пък актьорите са успели да останат добри приятели, след поредната им раздяла.



Истината е, че двамата не демонстрираха особена близост, но пък дали случайните докосвания на Деп бяха наистина случайни? И забравя ли се толкова бързо такава гореща жена? И такъв горещ мъж, който е в мечтите на всички? Всъщност каква е истината едва ли някои може да каже... освен Кийт, който надали ще проговори по темата. Но пък ще поживеем и ще видим каква ще се окаже развръзката и дали си е заслужавало цената, която Джони плати, точно преди година, за нея... 





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра