Следва

Dalmatian преустанови продажбата на билети. Евтините полети остават мираж.

Наградите на Apple за фотография и най-добрите тази година

Премията The iPhone Photography Awards (IPPAWARDS) е създадена, за да се...

All About Life преди 9 години

Премията The iPhone Photography Awards (IPPAWARDS) е създадена, за да се демонстрират по оптимален начин способностите на смартфоните Apple и да се уверят притежателите на заветните устройства, че за да направиш яка снимка ти е нужен именно този компактен уред, а не, например, супер профи фотоапарат.

Фотографиите на 54-мата финалисти от различни страни е поредното чудесно доказателство на горното. Журито на IPPAWARDS е избрало най-добрите фотоси в разделите "Пътешествия", "Дървета", "Деца", "Архитектура" и много други.

Първото място тази година е за Джулио Лукас от Флорида, а второто - за испанеца Хосе Луи Барсиа Фернандес.


Джулио Лукас от Флорида - 1-во място


Хосе Луи Барсиа Фернандес - 2-ро място



















More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.