Следва

Кой как избра да се рекламира: Каролин Мърфи за Max Mara

Марк Джейкъбс откри моделите за новата си кампания в Instagram

За новата рекламна кампания на Marc by Marc Jacobs, Марк Джейкъбд впрегна...

All fashion преди 9 години

За новата рекламна кампания на Marc by Marc Jacobs, Марк Джейкъбс впрегна потенциала на Instagram и си намери чисто нови лица, които да промотират дрехите и аксесоарите на по-демократичната линия на бранда, като хем са тотално неизвестни, хем са достатъчно интересни.

Дизайнерът, не е тайна, от години е динамичен фен на социалните мрежи,а кастингът за горното занятие се е случил чрез хаштага #CastMeMarc.

В рамките на една седмица всеки, който е пожелал да се пробва в ролята на модел, е поствал своя снимка. Рекапитулацията показва на финала на въпросната седмица 70 000 желаещи, от които скаутите на бранда избират 50. Щастливците получават лично съобщение, а 30 от тях финално заминават за Ню Йорк на жива аудиенция с господин Джейкъбс.

Фотогенични млади хора от Южна Корея, Австралия, Русия и други страни са сред избраните.

В крайна сметка, след финалния кръг на пресявка, за кампанията са избрани девет души, снимани от Дейвид Симс. Резултатът от работата на екипа ще бъде публикувана в августовския Teen Vogue, а на сайта на Marc by Marc Jacobs представиха по-рано днес кадри от видеото от заснемането.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.