Следва

Заложи на цвета с Revlonissimo 45 days! Играй и спечели перфектния продукт за твоята коса с Revlon Professional и ViewSofia - условието на играта

Заложи на цвета с Revlonissimo 45 days! Играй и спечели перфектния продукт за твоята коса с Revlon Professional и ViewSofia

Заложи на цвета с Revlonissimo 45 days! Играй и спечели перфектния продукт за своята коса с Revlon Professional и ViewSofia...

All About Life преди 9 години

Защото искаме да е вечно лято и да не сваляме късите джинси и ефирните рокли от себе си. Защото искаме да сме на плажа от сутрин до вечер и морето да ни е пръв приятел. Защото искаме да ни е ваканционно и безгрижно, хубаво, и щастливо и да изглеждаме перфектно във всеки един момент...

И тъй като нашето лято е пъстро и весело, искаме да му се насладим пълноценно, а морският бриз да разпилява косата ни, която отразява слънчевите лъчи и заслепява с красивия си цвят! За какво говорим ли? Не, не става въпрос за някаква лятна магия, а за последната иновация на Revlon Professional – REVLONISSIMO 45 DAYS, с която можем да запазим цвета, наситеността и блясък на боядисаната си коса не само в най-ентензивния сезон, но и във всеки друг момент.

Защо да ползваме шампоан, от който цветът на косата ни избледнява, щом можем да имаме такъв, който го прави по-наситен?



Нашата лятна тайна за красота няма аналог на пазара, защото  Revlonissimo 45 Days е първият 2 в 1 шампоан+балсам, осигуряващ 45 дни пълна грижа за боядисани косиТози продукт е истинска находка, която  деликатно се грижи за косъма и запазва свежестта на цвета до следващото посещение в салона. Той подхранва и хидратира косата, борейки се успешно със сухотата и чупливостта, присъщи за боядисаните коси. Освен това има изключителната защита на цвета, заради уникалната си формула с пигменти, които компенсират избледняването. Revlonissimo 45 Days не съдържа сулфати, което го прави деликатен към скалпа и подходящ за честа употреба. Шампоан-балсамът не оцветява ръцете и при нанасянето му не е необходима употребата на ръкавици. Защитава косата при топлинна обработка и от вредните UV лъчи. 

И ако мислите, че това звучи прекалено хубаво, то три от най-любимите ни Холивудски актриси потвърждават всичко това, заставайки с косите си зад Revlonissimo 45 Days, вижте тук.

Изисканата Холи Бери, изкусителната Оливия Уайлд и елегантната Ема Стоун са само част от Холивудските звезди, които доверяват красотата на косата си на Revlon Professional. Те избират своя нюанс сред 6-те варианта, в които се предлага продуктът, за да бъдат винаги бляскави и прекрасни.

А ако искате и вие да бъдете по Холивудски неотразими, ви каним да се включите в новата игра на ViewSofia и Revlon Professional.

Към условието на играта >>>

 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.