Следва

Добре е да се пробва: Бялата, чиста, омагьосваща гора на My Forest

Заложи на цвета с Revlonissimo 45 days! Играй и спечели перфектния продукт за твоята коса с Revlon Professional и ViewSofia - условието на играта

Revlonissimo 45 Days е разработен в 6 варианта, за да удовлетвори потребностите на всеки нюанс на на боядисаните коси. И тази седмица ние ти предлагаме да избереш най-подходящия нюанс за теб, след което той може да стане твой...

All About Life преди 9 години

Revlonissimo 45 Days е разработен в 6 варианта, за да удовлетвори потребностите на всеки нюанс на боядисаните коси. И тази седмица ние ти предлагаме да избереш най-подходящия нюанс за теб, след което той може да стане твой.



Условието:
1. Стани фен на страницата Revlon Professional Bulgaria във Facebook и избери продукта, който е най-подходящ за твоята коса според цвета, с който се боядисваш от албума ЛЯТНА ИГРА на Revlonissimo 45 Days и ViewSofia.com.

2. Върни се в сайта View Sofia и ни напиши в коментарната форма тук долу кой е личният ти избор и Защо би използвала Revlonissimo 45 Days?”. Напиши ни реалното си име и стискай палци за късмет.

Наградата:
На случаен принцип ще изберем шестима късметлии, които ще получат избрания от тях 2 в 1 шампоан+балсам, осигуряващ 45 дни пълна грижа за цвета на косата Revlonissimo 45 Days.

Срокът:
Седем дни, от днес, 01 юли, до понеделник, 7 юли, включително!

Успех!


<<< ОБРАТНО КЪМ АНОНСА


 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.