Следва

PFW: Най-доброто от седмицата на мъжката мода в Париж пролет-лято 2015

Новите колекции: Jil Sander, Resort 2015

Добрите новини за Jil Sander дойдоха много скоро с назначаването на...

All fashion преди 9 години

Добрите новини за Jil Sander дойдоха много скоро с назначаването на младия и обещаващ Родолфо Палялунга на поста креативен директор на немската марка. Очакванията към него са големи, което обаче изобщо не означава, че досега ангажираният сборен отбор от стилисти на фирмата не се справя повече от чудесно с работата си от момента, следващ поредното напускане на основателката на фирмата Джил Сандер.

В поредицата силни техни работи се нарежда и междусезонната колекция за 2015. В близък допир до вече създадените традиции за компанията, елегантна, минималистична мода в тотално обрани цветове и категорично базирана на традициите - комбинация, обичайно възприемана като добър залог за елегантно звучене.

Доста класики съзираме тук - шлифери, обемни панталони, по-малко обемни ризи, безупречно скроени сака, шорти, обувки на нисък ток.

Едно от лицата на каталога е рускинята Настя Стен, чиято елфийска красота е като от сърцето на Jil Sander. За вдъхновение на дизайнерския екип са послужили работите на немския скулптор Томас Шут. В колекцията е застъпена именно предпочитаната от художника цветова гама: бензиново-зелено, нежно розово, жълто и цвят на рапица. Нещата от колекцията са особено скулптурни, с пластични графични линии, което просто няма как да не обещае добра спойка с тялото, а оттам - и великолепен силует.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.