Следва

Лунапарк в Trend Box

Как се ходи с това

В първия момент, когато видяхме Виктория Бекъм с тези обувки, се сетихме за известния модел на Вивиан Уестууд, с който Наоми...

All fashion преди 15 години

В първия момент, когато видяхме Виктория Бекъм с тези обувки, се сетихме за известния модел на Вивиан Уестууд, с който Наоми Кембъл падна на подиума през 90-те.

Явно г-жа Бекъм е доста по-добра в пазенето на равновесие от черната перла. Тези ботуши на дизайнерът Antonio Berardi, са може би едно от най-неадекватните модни произведения тази година.

Наоми падна от 30 сантиметрови обувки на кралицата на модата, а Виктория пази равновесие на тези 18 см платформи. Въпреки че са по ниска, Виктория отново печели модното първенство заради липсата на ток. Много модерни, интересни и изключително опасни. И това на цена от $3500.

More from View Sofia

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 17 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...