Следва

Салата "Цезар" с пилешка шаварма и кимион

Седмичен ХОРОСКОП - 7 юли - 13 юли

Седмицата започва с обещаващ благоприятен аспект на Венера с Уран, който осигурява възможност за постигане на съгласие и мир в ситуации, които доскоро са изглеждали неразрешими...

Astro преди 9 години

*на снимката горе е Мишел Родригес, която на 12 юли става на 36 години

Седмицата започва с обещаващ благоприятен аспект на Венера с Уран, който осигурява възможност за постигане на съгласие и мир в ситуации, които доскоро са изглеждали неразрешими. Това се отнася предимно за финансовото партньорство, също и за острите обществени и политически борби. Но не всичко е толкова просто.

Опитите да се защитават интересите с предишните, на всички вече познати и омръзнали начини, ще носят риск от възобновяване на конфликта. Във вторник, благоприятното влияние може да се превърне в провокативно - чрез взаимни подозрения в непочтеност. Под влияние на напрегнатия аспект на Слънцето с Уран, бързата смяна на настроения могат да постави единия от опонентите в разрушителна ярост, а другия - в истинска истерия. При тези обстоятелства, от външните наблюдатели, за да поддържат неутралност ще се изисква търпение и трезво мислене.

На първо място, трябва ясно да се разбере какви са интересите на съществуващите публични лица. Астрологията дава еднозначен отговор: в този период, всички внезапно обострили се противоречия имат скрита финансова причина. В най-общ смисъл - това е борба за надмощие на финансови групировки в сянка, опитвайки се да се преборят един друг, независимо от последствията за обикновените хора. За да не попаднем в неприятности през този кратък период, е необходимо максимално емоционално дистанциране от случващото се.

Прогнозата показва, че Слънцето в сряда се измъква от "истеричния" аспект с Уран и сформира благоприятен "стабилизиращ" аспект със Сатурн. Този калейдоскоп на тенденции може да се тълкува буквално като включване на интереси и сили от по-висок ранг (и отново - преди всичко финансови) заинтересовани от запазването на равновесие и стабилност. От четвъртък нажежените страсти ще бъдат заменени от относително спокойствие; възможно под въздействието на тежки изявления и мерки, предприети на най-високо управленско ниво.

От останалите дни до края на седмицата, съботния ден (денят на пълнолунието) може да се окаже малко по-неспокоен и охладнелите страсти ще напомнят за себе си на битово ниво с нов изблик на агресивност. Но в неделя, ще се надяваме, всичко да си отиде на мястото: благоприятният аспект на Венера с Марс ще позволи дори на "най-непримиримите" да видят лична изгода в нормалните партньорски отношения.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Финансов надзор!

Трябва да помислиш за своите резерви. Този период е благоприятен за решаване на финансови проблеми и спестявания, от които скоро ще можеш да се възползваш. Също така, моментът е добър за изясняване на измъчващите те лични въпроси, въпреки факта, че работата ще отнеме по-голямата част от времето. През почивните дни ще изпиташ глад за комуникация и забавления. Отпочини си на сто процента!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Уязвимост!

Твоята емоционалност и чувствителност може да те подведе. Сега си много уязвим и за съжаление, в тези моменти на слабост, винаги ще се намери някой, който да ти развали настроението още повече. За да запазиш своя вътрешен свят непокътнат, трябва да изградиш мощна защитна стена, или да се оттеглиш в себе си. Бъди мъдър - възприемай всички събития, като уроци в живота, които трябва да научиш, усвоиш и да използваш по натам. Светът, в който живеем не се опознава само с радостта.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Отворена комуникация!

През тази седмица не трябва да извършваш никакви героични дела, те няма да бъдат оценени. По-добре се заеми с натрупалите се дребни проблеми. Първата половина на седмицата може да те потопи в срещи, телефонни разговори и документация, възможни са също и неприятности, свързани с организационни дейности. В тази връзка, някои представители на този зодиакален знак може така да се уморят, че ще трябва спешно да излязат в отпуска, за да се измъкнат от целия този шум. В петък, се опитай да не се забъркваш в имуществени дела.

РАК 22.06 – 23.07

Помощ и съвети!

В живота ти не всичко е стабилно и гладко и е възможно някои желанията да не се реализират или нещо да се обърка. Но може би проблемът не е в теб и околните хора, а в това, че планът е твърде съвършен. Разочарованието от другите и разни неприятности може да те доведат до затворено състояние, изолираност и потапяне в себе си. Ако си способен на самоанализ - ще ти е само от полза. В противен случай, не се отказвай да общуваш с тези хора, които могат да ти помогнат със съвет.



ЛЪВ 24.07 – 23.08

Неприятен период!

Доста трудна седмица за теб, тя носи много неприятни моменти и разочарования. В началото на седмицата има голям риск да бъдеш излъган или ограбен, някой може да се възползва от твоята небрежност и нехайство. Възможно е ти самия да извършиш непристойна постъпка, но това няма да ти донесе радост. В средата на седмицата те очаква сериозен емоционален спад, депресия и дори безсъние. Но, за съжаление сълзите от мъка няма да ти помогнат. Няма да можеш да промениш нищо, от това, усещането ще бъде още по-лошо. Този период трябва просто трябва да се преживее.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Сдържаност!

Някои твои действия може да се окажат доста необмислени, което ще доведе до неблагоприятни последствия. По-специално това касае не конкретни действия, а изказани предположения, мисли и възразявания, които могат да наранят чувствата и интересите на други хора. За да се избегнат негативните последици, които може да се изразят под формата на конфликти и раздори, трябва да бъдеш малко по-сдържан и внимателен, а в действията си да се ръководиш от правилото за златната среда, внимателно да се отнасяш към интересите на другите.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Радост и любов!

Oчакват те радостни срещи с близки и любими хора. Тази седмица е благоприятно време за любовни срещи, за нови романтични запознанства. Ще се ползваш с голям успех с противоположния пол, така че ако все още си самотен, не пропускай шанса да срещнеш любовта и по-бързо да сложиш край на самотата.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

От една крайност в друга!


През този период ще изпадаш от крайност в крайност, което може да се отрази доста неблагоприятно върху отношенията ти с околните. Проблемът не е в това, че те няма да те разбират, а в това, че ти самия не си в състояние да разбереш себе си и да определиш от какво имаш нужда. Опитвайки се да съвместиш в себе си чувствено начало, силни емоции, заедно с гъвкав ум, логическо мислене и студена пресметливост – няма да е лесна задача. Разликата между тези две противоположности, между вътрешния свят и външната реалност няма да ти дават покой през цялата седмица, докато най-накрая не решиш окончателно кое е действителност и кое въображение.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Напрегнат период!


Много Стрелци през тази седмица ги очаква напрегнат период в личния живот. Независимо от продължителността на любовните взаимоотношения ще те привличат романтичните приключения. Ако човека до теб не може да ти даде нови преживявания, може да избереш да си ги потърсиш на страни. Въпросът за верността към любимия човек ще стане много наболял през тази седмица. Хороскопът призовава към спокоен и съзерцателен начин на живот, уединение и откъсване от светската суета. Събота и неделя са благоприятни дн и за възстановяване на партньорските отношения и за създаване на хармония.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Животът не е толкова лош!

Животът не е толкова лош, колкото изглежда. Скоро те очаква промяна, която на първо място ще докосне вижданията ти и отношението ти към външния свят. Може да осъзнаеш факти, които дори не си искал да признаеш. Независимо от това, ситуацията в живота ти постепенно ще се подобрява, ще се появят повече щастливи хоризонти, проблемите ще започнат да отстъпват. Но за себе си няма да можеш да направиш избор по какъв начин да продължиш напред, кое за теб е интересно и полезно. Твоето логическо мислене ще бъде затруднено, а интуицията няма.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Ентусиазъм в изобилие!

Не може да се каже, че тази седмица ще направиш нещо конкретно и полезно, но ентусиазмът ти ще бъде в изобилие. Точно в този момент може да те посетят много нови идеи и замисли, така че за хората с творческа насоченост, тази седмица може да бъде много полезна, давайки им възможност да се реализират или да разберат поне как да го направят. В някои случаи, поривите на тази седмица може да се изразят в нови романтични увлечения. Вярно, сега не си струва да правиш мащабни планове, изчакай да премине първата вълна.

РИБИ 20.02 – 20.03

Трудът е важен!

В началото на седмицата, ти предстои добре да се потрудиш и дори да се бориш за свое място под слънцето. Всичко това, разбира се, доста ще те измори, но наградата ще бъде достойна. Като награда за усърдния ти труд ще можеш значително да подобриш комфортността на своя живот и в същото време да придобиеш и душевно спокойствие. Единственото условие е, че освен упоритата работа, също ще трябва да проявиш търпение и сдържаност, за да дочакаш плодовете на своята дейност.

More from View Sofia

More Astro