Следва

Кание Уест в колаборация с A.P.C.

Дневниците на редакцията: Кание Уест в колаборация с A.P.C, Ашли Бенсън е новото лице на H&M, Louis Vuitton отиват на съд...

Чудесни новини за феновете на сериала „Малки сладки лъжкини”. Ашли Бенсън е новото лице на лятната капания на H&M Devided...

All fashion преди 9 години

Кание Уест в колаборация с A.P.C.

Хип-хоп звездата Кание Уест е известен със своите избелели джинси, кожени панталони, oversize тениски и „кандаски смокинги”. Този емблематичен стил, решен изцяло в неутрални цветове, характеризира в общи линии неговата колекция за A.P.C. виж още>>>

Ашли Бенсън е новото лице на H&M

Чудесни новини за феновете на сериала „Малки сладки лъжкини”. Ашли Бенсън е новото лице на лятната капания на H&M Devided. Рекламните снимки са в пълен синхрон с личния небрежен стил на актрисата и я показват в различни визии - От протрити джинси с потник до закачливи полички и топове с романтични френски цитати.







Шер Хоровиц от "Баровки" вдъхнови виртуална платформа за пазаруване

Компанията за компютърни технологии Metail.com разработи виртуална платформа за пазаруване идентична с тази на Шер Хоровиц – героинята от сериала от 90-те "Баровки".

В нея, чрез въвеждане на индивидуалните си мерки и черти, всеки може да създаде свой триизмерен модел, на който да изпробва изобилие от дрехи. В добавка, всеки потребител има възможност да споделя създадените комбинации с приятелите си чрез e-mail и социалните мрежи.





Mодният бранд Louis Vuitton на съд заради расистки забележки

Екс служител от магазина на Louis Vuitton в Лондон съди модната къща с обвинение за расистки забележки направени от бивш мениджър. Оливър Кофи твърди, че мениджърът е казал на служител от африкански произход, че „черните хора са роби, които ядат мръсотия от пода”, като е имало и други недоброжелателни коментари по повод раса и религия. Обвинителят твърди, че всички изказвания са направени със сериозен тон, и са създали негостоприемна и унижаваща работна среда, въпреки опита на мениджъра да се измъкне, че е било само шега.

Централата на Louis Vuitton е излязла със становище по случая, в което заявява, че „компанията има политика на нулева толерантност към тормоз и насилие от всякакъв тип”, и че „подобно поведение към служителите е тотално нарушение на етиката на Louis Vuitton”. Случаят се разследва, а мениджърът е отстранен от работа.



Новата колекция на Дейвид Бекъм за H&M е тук и е страхотна!

За разлика от миналата година, когато моделите бяха по-изчистени и семпли, настоящата есена колекция на Бекъм за ритейл гиганта е по-енергична, със свободни, дори размъкнати предложения, които се заиграват с цветове и текстури.

Колекцията включва памучни пижамени долнища, color-block тениски и пуловери с кръгло деколте, памучни и вълнени клинове в контрастни цветове. Отличителни характеристи отнова са комфортът, добрият fit и функционалност, а цвенотвият акцент е върху кобалтово синьото, черно и сиво. В магазините от 21 август. Виж още>>>



Изложба Culture Chanel в Dongdaemun Design Plaza, Сеул

The Sense of Places е името на изложба, която представя местата, на които Коко Шанел е живяла и обичала, и които най-силно са повлияли развитието на стилистичният й език. Над 500 експоната включващи фотографии, книги, обекти, ръкописи, архиви и предмети на изкуството, както и модели, бижута, часовници и парфюми трасират живота на Мадмоазел Шанел. Експозицията разкрива истинският дух на Chanel чрез фина игра на препратки и по изключително елегантен начин хвърля светлина на реалният и въображаем живот на един от най-видните творци на 20ти век.



Изложбата ще е открита за посещение от 30 август до 5 октомври.

Еди Кембъл е лицето на новия „Black Opium” на Yves Saint Laurent

С кампанията на новият „Black Opium” Yves Saint Laurent се стреми да достигне до по-младата публика. Кадрите целят rock and roll glam излъчване и леко мрачно настроени.

За целта е привлечена Еди Кембъл, която се появява и в основната линия реклами на Saint Lauren пролет 2013. Вижте първите кадри.









 

More from View Sofia

More All fashion