Следва

Силните лица на модата

Outfit - Алисия

Хванахме Алисия на бързо интервю дни след като напусна танцувалното риалити Dancing Stars и...

Лица преди 15 години

Хванахме Алисия на бързо интервю дни след като напусна танцувалното риалити Dancing Stars и малко преди да отлети за Манчестър, където живее със съпруга си, футболистa Валери Божинов и техния син Валери Младши.

Певицата на Ара мюзик поддържа от години прекрасна форма, често експериментира с външния си вид и е винаги в топ 10 на най-сексапилните български жени, което е достатъчен повод да сме любопитни как го постига и какво носи в дамската си чанта. Ето:



VS: Здрасти, Алисия! Хващаме те малко след като излезе от Dancing Stars. Как се нави да участваш?
A:
Изисква се много голяма смелост да участваш в риалити, но винаги е интересно да научиш нещо ново. Трябваха ни 20 дни, за да репетираме всички 10 танци, а през последната седмица тренирахме само румба.

VS: Изпълняваше сложни фигури в танца, това не е ли и малко страшно?
A: Не е страшно, интересно е. Аз срещах трудност само с обувките, които са много неудобни, Но имах огромно желание да танцувам и все още имам.

VS: Сега заминаваш за Англия, кога ще те видим пак?
A: Заминавам сега, но доколкото знам ще има re-dance в шоуто, където ще танцуват всички отпаднали двойки и ще върнат две. Вотът на зрителите ще покаже дали ще сме една от тях.

VS: Значи ще те гледаме отново?
A: Ако гласувате за мен, да.

VS: Как се чувстваш в Англия и къде си вкъщи? Там ли ще отгледаш детето си?
A: Живея в Манчестър и ми е спокойно. Аз самата харесвам повече Италия, там ми беше по-добре. С България ме свързват близките ми и приятелите. Тук е кариерата ми и всички фенове на моята музика. Но заради Валери ще живеем на колела, ще пътуваме доста и Валери младши с нас...

VS: Сама ли гледаш Валери Младши?
A:
Да, за мен е голямо удоволствие. Той вече проявява характер, за дни става по-див, по-палав отпреди. Сега се опитва да говори и по цял ден е емоция.




VS: Подложенена си на постоянен  медиен интерес...
А: Публичен тормоз...
VS: Да, публичен тормоз, как издържаш нa това?
А:
Понякога се впечатлявам от това какво пише за нас, понякога не. Най-смешният случай е – знаеш, че когато човек се усмихне, има мимически бръчки, и имах снимка с такива - видими по челото и околоочието. И текстът отдолу беше “Край! Остаряла е. Свършено е.” И тогава е смешно.

VS: Значи вече си се научила да преживяваш лошо написаните думи за теб?
А:
Да, те няма да спрат никога, след последните неща, които се случиха, си казах, че явно може всичко. И няма граници...

VS: В ефир на БТВ каза, че ще решиш нашумелия въпрос с госпожица Райкова в съда и няма да занимаваш публиката с ваши неща?
A:
Много държах да кажа точно това, защото доста се изписа дори, че целият скандал бил ПР, а иначе сме приятели. Аз лично не искам с това да ставаме интересни на хората. Не искам със скандал да пробивам, затова се старая да правя хубави песни, клипове, албуми. Ако щеш често ще променям визията, за да съм интересна, но не с някакви евтини скандалчета.

VS: Историите на красиви и успели жена и мъж винаги са повод на много интерес…
А: Да, ако погледнем, навсякъде е така. В Англия също има много клюкарски издания, но там папараците вършат работа и когато вестникът пише ”тя носи скъсан чорапогащник”, те ще го покажат, защото са го заснели.
Тук историите не са доказани, но хората все пак обичат да ги четат, особено когато “звездите” са унизени. Както се казва “И богатите плачат”.




VS: Кажи сега, колко време имаш за себе си?
A:
Не разполагам с лично време, но обичам да спортувам, обичам масажи и козметични процедури, като всяка жена, разбира се.

VS: Имаш перфектна кожа. Любимата процедура за лице?
A:
Почистването е най-важно, след което аз съм страхотен фен на алгомаската, която страхотно хидратира кожата. Има вид на сметана и докато я постяват на лицето имаш чувствто, че върху теб има сметанова тортичка, много е приятно, попива страхотно и ефектът е чудесен.

VS: Колко често трябва да се прави това?
A:
Веднъж на месец, кожата не трябва да свиква на чести глезотии. Ако я пренаситиш, от най-малкото нещо ще се получават замърсявания, така че много хубаво, не е на хубаво. Всичко трябва да е умерено.

VS: Как гледаш нa пластичната хирургия?
A:
Единственото, което съм коригирала, казвала съм го много пъти и хората знаят, е бюстът. Другото нещо, което направих и хората се чудеха дали съм подчертавала скулите, или съм коригирала устните, е че сложиш брекети за определено време и резултатът е такъв, цялото ми изражение се промени. Когато човек иска да коригира нещо за добро, е хубаво да го направи, но винаги от естетична гледна точка и да не прекалява.

VS: Често сменяш формата на косата си?
А:
С косата си бях много рязка, честно казано, от най-дългата стигнах до най-къса. Осъзнах, че с промяната на косата, променяш изражението си, така че, когато човек иска да спести някой лев от пластичната хирургия, по-добре да премине към по-евтиния вариант, промяна на прическата. Ето аз съм живият пример, промених си косата, сложих брекети и готово.
След време, когато около очите ми се появят бръчки, тогава ще разчитам на нещо от медицината. Старая се винаги да изглеждам добре. 



Модел любими очила RayBan

VS: Какви са тенденциите в гардероба на Алисия?
A:
Обичам изчистените линии. За мен най-важни са обуките и чантата, и коланът, старая се винаги да ги съчетавам добре.



Обувките на Алисия, многоцветен модел D&G Dolce&Gabbana, от колекция есен/зима 2008г.

VS: Кои са твоите марки?
A:
Много харесвам Louis Vuitton, имам една тяхна чанта , която съм носила и вечер, и в ежедневието, и дори със спортни дрехи. Тя е черна, класическа, тип куфарче и отива на всичко. Изключително харесвам Gucci и D&G Dolce&Gabbana, като тази зелената тук. Интересна е, защото е трицветна и отново отива на всичко.

VS: А дрехите?
A:
D&G Dolce&Gabbana, но като не броим джинсите, мъжките са ок, но дамските – не. Джинси купувам от Rock&Republic.

VS: Откъде пазаруваш?
А:
Отвсякъде, където харесам нещо! В България има и много хубава наши фирми, които не трябва да се подценяват. Вчера съвсем случайно влязох в магазин Exxo, където има много хубави пуловери и жилетки със супер качество.
Съвсем наскоро в България влезе италианската casual марка Zu+Elements, които също много харесвам, даже тази блуза, с която съм сега, е оттам.

VS: А когато си пред публика, на кого се доверяваш?
А:
Много харесвам на Roberto Cavalli нещата за сцена, те са по-шарени и стилни. В песента пък “Най-вървежен” се снимах черен топ Adidas с огромна качулка , от която не се виждат очите ми, но гърбът е гол и отново е много секси...





Една от любимите чанти на Алисия, многоцветна D&G Dolce&Gabbana, колекция есен 2008; парфюмът: Jean Paul Gaultier CLASSIQUE; телефонът - Vertu;  

VS: Кои са нещата от чантата, без които не можеш?
А:
Телефон, тефтер за записки на ангажименти, парфюм, разбира се, чифт очила и портмоне, пари, мокри и сухи кърпи, и настроение.

 

More from View Sofia

More Лица