Следва

Ohne Titel

В името на едно добро дело

На 13 Ноември 2008г. в Пекин ще се проведе грандиозно събитие на модна къща Versace в сътрудничество с фондацията на Джет Лий...

All fashion преди 15 години

На 13 Ноември 2008г. в Пекин ще се проведе грандиозно събитие на модна къща Versace в сътрудничество с фондацията на Джет Лий – „Фондация едно”. Спектакълът ще съчетае първото ревю на Versace в Китай с благотворителна акция в полза на фондацията.

Компанията е твърдо решена да развие корпоративните си социални дейности в Китай и за целта шоуто ще бъде истински триумф на миланската мода. Ще бъдат представени последните мъжки и дамски колекции – Пролет/Лято ’09 на Versace, които ще бъдат предложени на ексклузивен благотворителен търг в подкрепа на Фондация Едно.

Versace и организацията на Джет Лий си партнират вече година за откриването на центрове за деца с психологически травми в провинция Сечуан, която е най-засегната от земетресенията в Китай.



Благодарение на директните дарения на Versace ще бъде открит първият детски център в началото на Ноември. Спектакалът и специалният търг, който ще бъде проведен, целят събирането на допълнителни средства, с който да бъде открит втори такъв център и евентуално трети в най-засегнатите райони на Сечуан.

Заедно с цялата идея за благотворителния търг и всички дарения, които компанията прави, Versace създадоха и специално лого – Versace/One Foundation. Това лого ще стане символ на лимитирана серия - Versace/One Foundation, която Донатела Версаче ще представя в своите колекции в рамките на една година. Тези модели ще бъдат ексклузивно изложени в бутиците Versace в Китай, а първите бройки ще бъдат пуснати в продажба веднага след събитието – на 14 Ноември.

Сто процента от печалбата от тези модели ще бъдат дарявани на Фонадация Едно, за да подпомогнат постигането на целта на Донатела Версаче: откриването на възможно най-много центрове за лечение на деца с психологически травми след земетресенията в Сечуан.

More from View Sofia

More All fashion