Следва

Б като Библия, Б като Блог

Дневниците на редакцията: Тери Ричардсън снима 100 страници Playboy, Dolce&Gabbana представиха колекцията Alta Moda, Ема Уотсън стана посланик...

Провокативният фотограф Тери Ричардсън сам раздразни любопитството на публиката към предстоящото специално издание на Playboy от 100 страници наречено “California Dreamin”...

All fashion преди 9 години

Тери Ричардсън снима 100 страници Playboy

Провокативният фотограф Тери Ричардсън сам раздразни любопитството на публиката към предстоящото специално издание на Playboy от 100 страници наречено “California Dreamin”.

Миналият петък той публикува ексклузивни кадри в личния си блог. Говорител на "мъжката Библия” пък нарече Ричардсън "чудесен партньор за работа” и обясни, че въпреки първоначалните планове специалният брой да е готов още през септември, най-вероятно ще достигне читателите си за празника Св. Валентин през...2015.

Тери Ричардсън е един от най-известните американски модни и портретни фотографи. Снимал е рекламните кампании на Marc Jacobs, Aldo, Supreme, Sisley, Tom Ford, and Yves Saint Laurent и много други, а негови работи са публикувани в списания като Rolling Stone, GQ, Vogue, Vanity Fair, Harper's Bazaar, i-D, and Vice.

Виж още >>>



Жени модели дефилират на мъжки ревюта

Все по-често наблюдаваме затвърждаване на любопитната тенденция жени модели да дефилират на мъжки ревюта. Така беше и тази година на модните дефилета за колекциите пролет/лято 2015 в Лондон, Милано и Париж.

До сега по-често се срещатха при ready-to-wear колекциите в Ню Йорк, а след това и в дефилета, в които има и мъжки и дамски облекла, като например при Saint Laurent, Moncler и PRADA. Джеръми Скот дори кани на дефилето си за Moschino най-известните лица, които са Шарлот Фрии, Линдзи Уинкстън и Со Джо Парк ( Charlotte Free, Lindsey Winxton и Soo Joo Park). Любопитни сме да видим какво още предстои.



Ема Уотсън е новият посланник на добра воля на Обединените Нации

Звездата от Harry Potter се присъединява към редицата от знаменитости, сред които Кейти Пери, Шакира, Анджелина Джоли, Сюзън Сарандън и Одри Хепбърн, чиято слава и влияние работят в полза на хуманитарни каузи с глобално значение.

24 годишната Ема, която наскоро успешно приключи учебната година в университета Brown заслужава мястото си сред посланниците на Обединените нации с активното застъпничество за правото на достъп до образование на жените в страни като Замбия и Бангладеш. "Шансът да участва и да работи за истинска промяна не се пада на всеки, и аз нямам намерение да се отнеса с пренебрежение към него”, заявява Уотсън. "Правата на жените са неразривно свързани с моята идентичност и са дълбоко вкоренени в живота и личността ми, така, че не мога да си представя по-вълнуваща възможност”.





Death Becomes Her: A Century of Mourning Attire в Център на костюма "Анна Уинтър”

Изложба посветена на еволюцията на траурната мода на 19ти век ще се открие на 21 Октомври в Metropolitan Museum of Art Ню Йорк. Пренасянето на модните тенденции в контекста на специфичния етикет на траурното събитие ще бъде илюстрирано с 30 рокли от периода 1815 – 1915 година, включително тези, носени от Кралица Виктория и Кралица Александра. Залогът е да се разкрият трансформациите на силуета, който тясно взаимодейства с модата от това време, доколкото изборът на рокля е и емоционален израз на траура...

Чети още тук >>>



Dolce&Gabbana представиха линията си Alta Moda на остров Капри

Над 200 гости посрещнаха на остров Капри Доменико Долче и Стефано Габана миналия уикенд. Заедно с тях, с лодки от Соренто до райският остров пристигнаха и невъобразимо красивите модели от колекцията Alta Moda на италианското модно дуо. Зашеметяващо и оставящо без дъх шоу, кадри от което ви предлагаме...



Виж още тук >>>

More from View Sofia

More All fashion