Следва

Семейни вещи на царското семейство ще бъдат част от експозиция във Варна

Мтел търси дизайнер, който да създаде униформи на служителите

Мтел започва конкурс за дизайн на униформите на служителите в...

All About Life преди 9 години

Мтел започва конкурс за дизайн на униформите на служителите в магазините. Проектът е част от стремежа на телекома за изцяло ново позициониране, като промяната включва не само начина, по който изглеждат служителите в магазините, но също ценностите, които споделят, още по-високо ниво на обслужване и още по-добро качество на продуктите и услугите.

Конкурсът е за дизайнери, студенти по моден дизайн или любители, които имат опит и/или желание за разработване на подобен проект. Те трябва да проявят креативност и новаторски подход, като изработят дизайн за служителски униформи, които да са модерни и да „отразяват“ идентичността на марката Мтел.
Победителят в надпреварата ще спечели 4000 лева, а заелите второ и трето място – 2000 лева и 1000 лева. Кандидатурите ще се събират до 28 юли.

Жури от модни специалисти и представители на Мтел ще оценява кандидатурите. В състава на комисията са: проф. д-р Любомир Стойков, университетски преподавател и журналист; Николай Божилов, дизайнер, носител на наградата „Златна игла“ за „Най-добър млад дизайнер“ за 2013 година; Ванина Ханджийска, моден блогър (styleinspiratrice.com), и Августина Маркова - Тути, стилист в предаването „Модерно“. От страна на Мтел - Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“, Петя Стоянова , директор „Маркетинг комуникации“ и Желязко Желязков, директор „Директни продажби“.

Кандидатите ще бъдат оценявани както от журито, така и от консултантите в магазините на Мтел, които ще носят униформите. Крайната оценка на участниците ще включи и вота на феновете на Мтел във Facebook. Служителите ще могат да се възползват от новите си униформи през есента.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.