Следва

Добро утро от морето с ViewSofia & La Roche-Posay ANTHELIOS XL. Условието на играта

Добро утро от морето с ViewSofia & La Roche-Posay ANTHELIOS XL

Добро утро от морето с ViewSofia & La Roche-Posay ANTHELIOS XL...

 

All About Life преди 9 години

Обикновено, преди да тръгнем към плажа, трябва да си приготвим багажа и знаем, че това винаги става в последния момент и отнема от 4 до 7 минути поне, по наши изчисления. В повечето случаи, ако забравим нещо, си го купуваме, за да не се „връщаме”, че не било на късмет. И въпреки че имаме най-многото лунички на света, по последно преброяване, сме по-разсеяни от обикновено, и си забравяме в суматохата най-важното за плажа - слънцезащитния продукт.

Всъщност, обаче, този път се радваме, че стана така, защото иначе нямаше да открием La Roche-Posay ANTHELIOS 50+!

Наистина различен, с 2 страхотни масла в състава си - 40% леко сухо масло за подобряване на разнасянето и 60% емолиентно масло за подхранване на кожата. Впечатляващо висока фотостабилна и водоустойчива UVA-UVB защита (SPF 50+/PPD 35). Освен това с вълшебен аромат. Напомня на бели цветя и мускус. Следва най-хубавото: подходящ е за лице, тяло и дори коса, което те кара да се чувстваш защитен от главата до петите, дори и да стоиш на плажа от 10.00 сутринта до 10.00 вечерта, буквално!

От всичко казано до тук, можем да обобщим, че всичките ни лунички са налице и не сме загубила нито една, все пак те се чувстват добре защитени на море, а ние се чувстваме добре с тях.

За да спечелите този невероятен продукт на La Roche-Posay, прочетете условието тук>>

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.