Следва

Мода от червения килим - Мелани Браун

Пазителят на времето

Да си пазител на времето в никакъв случай не е лесна задача, а е и отговорна. Един от най-добрите в тази сфера е CVSTOS(КУСТОС)...

Fashion преди 15 години

Да си пазител на времето в никакъв случай не е лесна задача, а е и отговорна. Един от най-добрите в тази сфера е CVSTOS (КУСТОС), буквално значещо „пазител”, ни е на гости.
Причината за гостуване на създателите на марката от класа на висшата часовникария Сасун Сирмакис и Антонио Теранова е презентацията на тяхната луксозна „рожба”. Само 2 години след създаването на марката, тя вече се наложи на световния пазар не само с креативността си и дизайна на механичните устройства, а и защото сътрудничат със световноизвестните производители на лимитираната серия автомобили Pagani Zonda.





Моделът Zonda F CHRONO е разработен изцяло от дизайнерите на CVSTOS, които подготвят и подобен спортен часовник със същите елементи. София имаше честта да види именно този модел с титаниева каса, сапфирен циферблат с три зони, които създават усещане за скоростомера и оборотомера на таблото на кола.

Този и още няколко напълно нови разработки на компанията, които по традиция всички са водоустойчиви до 100м, се представят по време на визитата на създателите на CVSTOS в България.

More from View Sofia

More Fashion