Следва

Fashion Days увеличава разнообразието и усъвършенства онлайн магазина

Еди Кемпбъл и цялото й семейство в кампанията на Lanvin

Интелигентен и опитен, Албер Елбаз отлично знае как да изненада публиката, затова и в годините ни е научил на фантастично забавни рекламни кампании...

All fashion преди 9 години

Интелигентен и опитен, Албер Елбаз отлично знае как да изненада публиката, затова и в годините ни е научил на фантастично забавни рекламни кампании.

За есенния сезон сега той кани да се снима не само супер вървежната англичанка, но и цялото й семейство: родителите, сестра й, брата и даже любимия кон на Еди - женската Доли.

 Изборът на такъв състав можем да си обясним не само с всеобщата любов към Еди Кембъл и личните симпатии на Албер Елбаз, но и с чисто исторически предпоставки. Тази година модна къща Lanvin отбелязва своя 125-годишен юбилей, а мaрката нямаше да е факт, ако я нямаше дъщерята на прочутата й основателка Жана Ланвен - Мари-Бланш. Именно тя е първата и главна муза на моделиера, и именно за нея грижливата мама шие първите си рокли, на които завиждат всички срещащи ги по време на разходки родители. Така че историята на отношенията майка-дъщеря лежи в самата същност на ДНК-то на Lanvin.

В рекламната кампания, снимана от страхотния Тим Уокър, участват родителите на Еди, сестра й Олимпия и братът Артър. Последният е много лесно разпознаваем на кадрите по забавната му прическа - много късо отгоре и много дълго отзад. Бащата на модела Роди Кембъл е същият човек от заглавната фотография на мъжката кампания, който излиза на снимачната площадка с патерици. А майката на семейството, архитектът Софи Хикс, носи на снимките разкошно кожено палто. Естествено, в суматохата не е пренебрегната и Доли, любимата кобила на Еди Кембъл.


 




По данни на запознати, това не е краят на семейния ангажимент и тепърва ни чакат невероятни имиджи с участието на самия Албер Елбаз и креативния директор на мъжката линия на Lanvin Лукас Осендрайвър. На тези снимки ги няма, затова остава с нетърпение да чакаме следващите кадри, както и обещаното видео.

А дотогава: какво семейство, не е истина! Страхотни и уникални. До един!










 


More from View Sofia

More All fashion