Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

ГОРЕЩО! ГОРЕЩО! ГОРЕЩО! с Eau Thermale Avène!

Отрупаното с подаръци и щури изненади турне на Avene стартира през изминалата събота във Варна...

All About Life преди 9 години

Отрупаното с подаръци и щури изненади турне на Avene стартира миналата събота във Варна.

До 26 включително, което е събота, екипът на любимия бранд ще обикаля родното Черноморие, осигурявайки не само забавления под слънчевите лъчи, но и нощни партита в най-добрите барове.

Многобройните изненади за почитателите на френската марка включват: тестване на продукти, повишаване на състезателния дух чрез турнири по плажен волейбол, раздаване на талони с голяма отстъпка за продукти на бранда, състезание по писане на стихче за Avene и креативно състезание за най-хубав пясъчен замък.



Забавленията не свършват дотук, защото изненади ще има и за победителите в конкурса "Selfie фен на Avene", снимали се пред бийч флага на бранда пред баровете Cabacum beach, Варна и Cutty Sark, Лозенец. На тези две локации всеки може да се наслади и на коктейл-изненадата "Фен на Avene", като всеки поръчал получава бонус скреч карта за лятна награда.



Повече информация за локациите, през които ще премине турнето и за самото тунре 
можеш да видиш тук >>>

More from View Sofia

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 5 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.