Следва

Блейк Лайвли с нова авантюра - сайт наречен Preserve

Б като Библия, Б като Блог

Театралност, тежки принтове и лек привкус на драматизъм. И това комбинирано с...

All fashion преди 9 години

Летни карнавали

Театралност, тежки принтове и лек привкус на драматизъм. И това комбинирано с летни зелени сандали, голяма светла шапка и закачливо кръгли слънчеви очила – идеално за карнавална привечер. Захарен памук, пуканки и вихрушка от цветовете на заобикалящата забава.









Шапка: Imogene + Willie
Очила: Miu Miu
Топ: Top shop
Пола: Clover Canyon
Сандали: Nine West
Колан: second hand
Чанта: Comptoir des Cotonniers
Червило: NARS “Schiap”

keikolynn.com

В дома на една блогърка…

















Erin Thiessen ни дава да надникнем в личната й зона – нейното ателие/гардероб. В малката си сто годишна къща, Ерин е успяла да сбъдне една мечта, присъща на всяко момиче – да има цяла стая за дрехите си. Стая с червени стени, декорирана с много винтидж настроение, ярки цветове и ретро предмети. Впечатляващо подреден гардероб с рокли, типични за 50-те и 60-те, преливащи като дъга.

Съвременна циганка

















Смело, дръзко и екзотично. Пленителна смесица между етно и рок, студена сдържаност и пламенно излъчване.

feralcreature.com

Пикник за влюбени















Любов, хармония и музика…

newdarlings.com

Как да накараме снимките си да оживеят без да прибягваме до готови филтри

























Ето, че не е нужно да използваме фрапиращи ефекти и филтри, когато можем съвсем просто и бързо да пипнем само там където има нужда.

Може би ви се е случвало да се зачудите защо снимките на някои хора из социалните мрежи изглеждат далеч по-професионални от вашите например. И вероятно си обяснявате това с по-добрата и скъпа техника? Истината е, че освен широко използваните готови филтри има и други трикчета, с които да накарате снимките си да изпъкнат. Ето и някои от тях:

Забърсвайте обектива – често снимките изглеждат замъглени и неясни, именно заради замърсените лещи.

Осветлението – може би най-важната съставка за добрата снимка. Прозорците са наш приятел, така че търсете светлината!

Яркост и контраст – понякога е достатъчно само да увеличим контраста леко и да дадем малко повече яркост. Така фотографиите ни получават повече рязкост и цветовете изпъкват.

Винаги можем да добавим филтри в цвят по наш избор, с чиято помощ да премахнем зачервявания по кожата или други нежелани ефекти.

Ето, че не е нужно да се замаскираме с фрапиращи ефекти и филтри, когато можем съвсем просто и бързо да пипнем само там където има нужда.

abeautifulmess.com

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.