Следва

Тялото: Как да изведем излишната вода от организма

Кои са победителите в играта на ViewSofia & La Roche-Posay ANTHELIOS XL

Попитахме ви преди няколко дни кои са 4-те неща, без които не тръгвате към плажа, а като награда за най-оригиналния отговор, петият продукт е обещан от нас...

All About Life преди 9 години

Попитахме ви преди няколко дни кои са 4-те неща, без които не тръгвате към плажа, а като награда за най-оригиналния отговор, петият продукт бе обещан от нас. 

И така, време е да разберем кои са щастливците, които ще имат най-равномерния и дълготраен тен това лято с продуктите на на La Roche-Posay. И на случаен принцип избрахме:

Mimoza66
"Взимам мъжа ми за компания (изобщо не говори), детето, за да прави бели, слънчеви очила, за да се правя, че не ги виждам и бански, защото не ходя на нудистки плаж, петото е от Вас, ако късметът е на моя страна".

summertimelove
"Нещата без които не тръгвам на плаж през 2014 година са: 1. Плажно кимоно, с което се чувствам изключително удобно, а още повече колко красиво се вее, когато те духа морския бриз. 2. Таблет! С него най-често слушам музика, чета дневните статии от ViewSofia или някоя онлайн книга. 3. Очила. Не слънчеви, а за гмуркане. Плажът не е просто място където можеш да хванеш тен, гмуркането прави цялото изживяване много по-забавно и интересно. А и можеш да си направиш много красиви плажни бижута от мидичките и рапанчетата, които се намират на морското дъно. 4. Приятели! Накъде без тях. Плажът не е същото изживяване, ако няма с кого да го споделиш. Ако четете това, докато се приготвяте за плаж: Вземете си очила за гмуркане! Ще преоткриете значението на думата плаж"!

monikayonova
"Праскова, Ray Ban, "Образцов дом" и най-добрия ми приятел Ненко".

Честито на победителите!

Очакваме наградените да се свържат с нас от днес до 29 юли, за да уточним начина, по който ще получат наградите си!

Не забравяйте да се включите и в новата ни игра >>>

 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.