Следва

Нашият It-shopping list тази седмица - Sporty summer

Блейк Лайвли с нова авантюра - сайт наречен Preserve

Тя е прекарала последните две години изграждайки уеб сайта и най-накрая той е готов да стартира...

All fashion преди 9 години

Блейк Лайвли реши да събере в едно безпогрешния си вкус, любовта към разказването на истории и своите южняшки корени и да ги вложи в най-новия си проект: онлайн магазин Preserve. Явно известната "клюкарка" обича да разнообразява заниманията си и след като се оттегли за известно време от големия екран, тя вложи голяма част от усилията си в нещо доста различно.

Блейк посвещава две години на изграждането на уеб сайта и най-накрая той е готов да стартира. Порталът е изключително интересна смесица между онлайн списание, интернет предприятие за търговия и отчасти видеоблог, а целта, която стои пред него е да събира на едно място хора от цяла Америка, които се занимават с ръчно изработени вещи, мебели, дрехи, храна, за да ги популяризира и те да получат своя шанс.
 

Блейк Лайвли се надява да попадне на нещата, които най-много харесва и цени като неперфектните, но изработени с любов на ръка неща, деликатно подсказващи индивидуалната артистичност на твореца им. Тя смята да използва различни модерни дигитални трикове на търговията, за да освети всички онези фини, обикновени неща в Америкнския живот, които са в опасност от изчезване, стъпкани от собствения си модернизиран и осъвременен образ. 
 
"Не се опитвам да покажа перфектния живот или желания такъв. Това е истинският живот. Това е нещото, която те спира и кара да се замислиш в твоя идеален Вторник, трагично е, но също така те прави този, който си. Не го правя за себе си или за моята почивка, на която се уча "как да", а по-скоро за споделянето на неща, които да учат всички ни едновременно." 
 
Очвевидно младата актриса иска да избяга от клишето на лъскавия живот и перфектното щастие и иска да покаже истинските хора, такива каквито са в обикновените битови ситуации. 


 
Нейният съпруг Райун Рейнълдс не е официално част от проекта, но неговия почерк ще го изпъстри непременно. "Той е част от това, защото всичко, което правим, го правим заедно." - казва тя. "Той ми помага с ролите, които подготвям, както и аз на него. Той е прекрасен писател - написал е много неща за нас. Той ме познава най-добре и винаги би ми казал, ако нещо не е както трябва." 

More from View Sofia

More All fashion