Следва

Guess Days на хоризонта

Световните блогъри: Ребека Лаури от Амстeрдам

Тя е Ребека и е точно толкова омагьосваща колкото името си. Хванати сме в...

All fashion преди 9 години

Тя е Ребека и е точно толкова омагьосваща колкото името си*. Хванати сме в капана на прелестта и очарованието й. Родом е от Амстердам, а сърцето й принадлежи на всички красиви градове по света.

Ребека Лаури, с лазурните си сини очи и косите в цвят шампанско, е двадесет и няколко годишната, както сама се описва, персона, стояща зад известния моден блог Raspberry & Rouge. Личното й модно място се ражда през 2011 година и е заредено с идеята да споделя със стопанката си ежедневните дози вдъхновение, страхотните аутфити и любовта към пътешествията.

В миналото Ребека работи в сферата на маркетинга и модата и сега използва целия натрупан опит за развитието на своя блог, превърнат скоро след старта от хоби в професия. Блогът на красивата холандка покрива всичко, от модни решения до пътешествия. Госпожица Лаури е и стилист на свободна практика, писател и консултант.

Ребека е невероятно очарователна, както сами ще се убедите от снимките и точните й отговори. View Sofia й зададе някои важни въпроси, поиска й някои съвети и изтръгна някои признания, и така се получи поредният интересен и зареждащ разговор в нашата рубрика Световните блогъри.



V.S. Здравей Ребека, имаш специфичен личен стил. Опиши го, дай ни и водещото в концепцията ти при избор на дрехи?
Р: Моят стил е много монохроматичен. С много черно и бяло в него. Нещо като комбинация между Скандинавски минимализъм и типичния готин Калифорнийски стил.

V.S. Как избираш какво да облечеш сутрин?
Р: Обикновено започвам с обувките! Избирам чифта, който искам да нося днес и надграждам около него. Останалото наистина зависи от моментното ми настроение.



V.S. Настроението и усещането са най-добрият стил-пътеводител?
Р:
О, да. Всичко зависи от това как се чувствам в момента. Понякога виждам неща онлайн или в някое списание, които много ми допадат. И абсолютно решавам, че трябва и аз да пробвам с този вариант.

V.S. С какво се занимаваш в истинския живот? Някаква основна професия, или хобито вместо професия?
Р:
Всъщност списването на блога е моята професия. Това е, което правя на пълен работен ден. Понякога се изявявам като стилист и консултант на свободна практика. Но винаги съвместно с моя блог.



V.S. Без да се замисляш: трите ти най-любими дрехи и аксесоари?
Р:
Без да се замислям: чантата ми Александър Уанг, моите нови Reebok Classics и Уисълс панталони.

V.S. Какъв съвет би дала във връзка с личния стайлинг на всеки, който чете това?
Р:
Вярвам, че е по-добре да не прекаляваме. По-минималистичните и изчистени визии са по-добрият избор. Винаги може да се направи чудесна комбинация с някое черно кожено яке или бяла блуза. Харесвам по- обикновените комбинции. Не прекалявам с детайлите.



V.S. Модата през есента на 2014? Какво да носим, за де сме супер?
Р:
През есента ще видим наситено красиво червено, овърсайз палта, пашкулообразни силуети, пелерини, фина кожа. Изобщо всичко в идния сезон ще е топло и удобно и ще ни пази от студа с много стил. Просто не се притеснявайте да се доверите на собственото усещане. Модата е богатство!





*Ребека - от староиврит означава капан

More All fashion